Tere,
Kas te saaksite mulle selgitada, mis on selle seadusliku keemiaettevõtte "eesmärk" kõigepealt, kas see on müük? tootmine? arendus? edasimüüja? kuna see on üks küsimustest, mida auditeeritakse?
Mul on kahju, kuid teie plaanis on lihtsalt liiga palju vigu, et audit ja õiguskaitse tabab teid kohe.
Esiteks, te võite või ei pruugi teada, millal teid autied see võib olla planeeritud, kuid ka juhuslikult, nii et te võite ja ei saa olla selleks valmis.
Teiseks, kui see on ettevõte, mida soovite kasutada oma "shell" ettevõte, siis soovite alustada ostes väikese koguse lähteaineid, mis "sobib" labori seadmed olete ostnud.
Kolmandaks, te ei taha kasutada oma ettevõtet ebaseaduslikuks tegevuseks vähemalt esimesel 2-4 tegevusaastal, uusi ettevõtteid kontrollib toll, kui nad impordivad / ekspordivad midagi riigipiiride vahel.
Neljandaks, põhjus, miks on legaalne äri 2-4 aastat kõigepealt on, sest esiteks seaduslikkust, kui auditeeritakse ja tulu.
Viiendaks, te ei kasuta oma ettevõtet selleks, et olla "peamine" ebaseaduslike lähteainete kasutaja. Mida te peaksite tegema, on avada teise isiku nimel varifirma, osta lähteaineid oma peamise ettevõtte kaudu ja müüa seda endale oma varifirma abil. Sel viisil ei saa teid auditeerimisel vastutusele võtta.
Ma võin siin jätkata, kuid ma loodan, et te olete nende stsenaariumide peale juba mõelnud?
Parimad tervitused,
Kui olete huvitatud ideede jagamisest, võime seda arutelu PM-is jätkata, ma oleksin rohkem kui hea meelega abiks, sest ma tean neid asju üsna hästi.