Ma ei ole mingil juhul "sünnipärane keemik". Olen ka algaja. Aga minu kriitika ei ole mitte see, et te ei saa aru, vaid see, et te isegi ei PÜSITA.
Kõigepealt otsi foorumist sünteesi, mida sa otsid. ENNE küsimuste esitamist. See on lihtne otsing, ei ole midagi pistmist keemikuks olemisega.
Siis, kui leiate, lugege seda. Kui seal on asju, millest sa ei saa aru, googelda neid. Kui jääte hätta, küsige nende konkreetsete asjade kohta.
Kui sa küsid, nagu sa küsisid: "Kuidas teha amfetamiini?", siis vastus on: "Loe foorumi kuradi süntesaatorite kirjeldust!".
Kui aga küsid "Vabandust, ma lugesin seda süntesaatori kirjeldust *link*, ja ma ei saa aru, mida tähendab "baseerida lahendus" (või mõni muu täpsustatud osa süntesaatorist), siis võid saada nõuandeid ja vastuseid. Mina igatahes aitan teid hea meelega kõigi oma teadmistega. Sellest foorumist leiad mitmeid näiteid.
See on okei, et sa ei tea keemiat. Ei ole ok olla laisk ja isegi mitte proovida ise. Ja kui sa ei oska foorumist otsida või küsida küsimusi, millele inimesed tegelikult vastata oskavad, siis pead sa seda kõigepealt õppima. Kui te ei ole selleks valmis, ei saa keegi teid aidata ja see ei ole teie jaoks.
Vähemalt see on minu viis senti.