Question Kuidas HCI gaasigeneraatorit kokku panna

MrCook

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mul on olnud probleeme gaasigeneraatoriga, ma püüdsin googeldada seda üles, kuid ei leidnud midagi, mis oleks kasulik, nii et ma palun teid aidata HCI gaasigeneraatori kokkupanekul.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
87
Deals
1
Väävelhappe tilgutamine naatriumkloriidile tekitab HCl-gaasi

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
2 kannu 2 kaane 2 voolikut. 2 auku ühes kaanes, 1 auk teises. 2 voolikut, mis on paigaldatud madalalt 2 auguga kaane. Voolikud ühe auguga kaane põhja. Sool on th pudelis 2 auguga kaanega. H²SO⁴ ühe auguga kaanega pudelis. Vooliku ots, mis on lahti, läheb teie reaktsioonisegusse. Pigistage väävelhappe pudelit, hape voolab läbi vooliku soola juurde. Hcl gaas areneb ja läheb teisest torust välja ja reaktsioonisegusse. Kui see suitsetamine lakkab, pigistage veel natuke hapet soolasse.

arcticwindow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Arvestades, et H2SO4 ei ole pärast ELi keelustamist enam laialdaselt saadaval, on see vaevalt väga OTC-meetod .. Tilgake conc HCl (>30%) CaCl2 peale ja rakendage kuumust. See tekitab HCl. 1 kg 30% HCl + 1 kg granuleeritud CaCl2 anhüdriumi tekitab umbes 150 g HCl gaasi. Saagikus ei ole nii hea kui H2SO4 puhul (~40% vs 80%), kuid CaCl2 on kergesti kättesaadav ja erinevalt H2SO4-st saab seda pärast protsessi hõlpsasti regenereerida. Lihtsalt pange see paariks tunniks 200 °C juures ahju ja see on hea järgmiseks sõiduks. Nii et osta 50kg seda üks kord ja mitte kunagi uuesti osta.. kõik, mida sa pead uuesti osta siis on odav HCl riistvarapoest.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
See on juba mõnda aega, kui ma seda sinna üles kirjutan. Sellega on üks väike probleem ja see on see, et te ei kuivata gaasi, nii et te panete natuke vett teie RM-i. Nüüdseks panen ma oma klaaskomplekti kokku, et seda teha ja viimane tükk on külmalõks, milles on väävelhape, mis kuivatab gaasi. Väävelhape on kergesti kättesaadav USAs, kuid ELis on see kergesti kättesaadav ka vanades autoakudes. Sa pead seda veidi puhastama, kuid mõnikord on lihtsalt vaja seda, mida sa vajad, nii et sa pead mõtlema väljaspool kasti.
.

arcticwindow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sellepärast postitasin parema alternatiivi ELi jaoks. Kindlasti on kahekordse koguse HCl (mis on niikuinii odavalt riistvarapoodides saadaval) hankimine trummi, kui mõne vana autoaku lüpsmine. Rääkimata sellest, et UUEDES autoakudes on umbes 40% conc H2SO4, vanades autoakudes on see väärtus veelgi väiksem. Nii et mitte ainult ei ole nende autoakude tootmine ja päästmine väga töömahukas, vaid see muutub veelgi hullemaks, kui sa mõistad, et sa pead seda H2SO4 ka töötlema, et saada see kõrge puhtusastmega. Fraktsionaalse destilleerimisega saab sellega ainult nii kaugele jõuda, enne kui väävelhape muutub jäävaveega aseotroopseks ... umbes 70 % ilma täiendavate jõupingutusteta. Kuid HCl-generaatori jaoks ei ole see piisavalt kontsentreeritud.

Seega, kui teil ei ole Euroopas endiselt vaba juurdepääs H2SO4-le, on HCl/CaCl2-generaator kindlasti parem variant siinpool tiiki.