Kodused hüdrogeenimisanumad, teras?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Seega mõtlen, kas me saame teha kirjutise või vähemalt arutada terasest valmistatud omatehtud hüdrogeniseerimisanuma elujõulisust MDP2P/P2P plaatinaoksiidiga hüdrogeenimiseks.

Idk, kui lingid on lubatud, kuid Google "large scale methamphetamine manufacture from p2p" ja näete minu inspiratsiooni.

Tundub, et selline hüdrogeenimine on kõige "tihedam", sest nad kasutavad 7000ml anumat, et vähendada midagi 900 grammi p2p. Tundub päris hea suhe.

Ma tahaksin, et me põhimõtteliselt lihtsustaksime infot, mida võib saada minu mainitud Google'i otsingust, ja teeksime seda nii, et peaaegu iga inimene saab seda kokku panna ja alustada tootmist.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
151
Steel? Mis viga on lahusti/keemiakindla seljakotipihustiga?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Ma eelistasin midagi professionaalsemat ja ohutumat ning ka midagi, mida võiks minna plekksepatöökotta vms ja lasta neil kokku keevitada, midagi, mida võiks ka võib-olla otse ekstraheerida.

Lihtsalt ideed, see on küll hea salakeemia jaoks

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
151
Nad hindavad 60psi ja teil on vaja ainult 40psi. Teras ei ole kuidagi turvalisem ja te peaksite selle sisemuse niikuinii katma millegi mitte-reaktiivse, rääkimata sellest, kui midagi läheb valesti ja see plahvatab, visates kõikjale šrapnellid. Millegi eritellimusel valmistamine läheb kallimaks kui korraliku professionaalse reaktori ostmine.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Need kõik on head punktid.

Kas on mingeid soovitusi või nõuandeid seljakotipihusti kasutamiseks? Püüan ette kujutada, kuidas teha lisandeid segule, omamoodi partiireaktor?