Noh Tere tulemast, inimesed! Paljudel foorumitel on palju infot ja vestlusi ja lõdvalt usaldusväärseid sünteese, mis arutavad 2 konkreetse reaktiivi kasutamist, kuid mul on vaja midagi objektiivset.
Ma otsin seda "kuldstandardi" sünteesi, millega kõigil on edu, kasutades naatriumborhüdriidi ja vaskkloriidi.
Kas ma võin üsna lihtsalt järgida
BBexperdi juhtimist tema videost, mis puudutab amf- reduktiivset aminatsiooni? (NaBH4 +CuCl2 kasutamist kirjeldav), kuid kasuta selle asemel 2,5 DMNS-i asendajana pN2P> amfetamiini.
Kas selle korraldusega saavutatakse korralik tõhus redutseerimine
2,5 dimetoksüNS> 2C-H? mis puudutab protseduure ja lahusteid)?
millised lahusti(d) on siinkohal parim(ad)? Mõned ütlevad, et veevaba. Mõned on vesi ja alkohol. Mõned ütlevad, et mitte metanooli. Saate aru, kus ma siin olen. Internet vajab kindlat praktilist tööd.
Seal on hulgaliselt sünteesi "vähendavaid " argumente. "Või ma proovisin seda ja sain seda. See võib töötada, kuid". Ja nii edasi.
objektiivne? Ei.
Võiksni olla nii õnnistatud, et kuulda sosinat" mis on "kuldne standard", mida Jeesus suudleb, mida Buddha süntesaator hellitab? "
(Palun, ei süntesaatorite molested by Moroni siin palun. )
Ma sain sellest juba piisavalt.
palju armastust inimesed.
teie panus oleks tänuga kinni peetud.
hoolitsege,
JesusTits.
Ma otsin seda "kuldstandardi" sünteesi, millega kõigil on edu, kasutades naatriumborhüdriidi ja vaskkloriidi.
Kas ma võin üsna lihtsalt järgida
BBexperdi juhtimist tema videost, mis puudutab amf- reduktiivset aminatsiooni? (NaBH4 +CuCl2 kasutamist kirjeldav), kuid kasuta selle asemel 2,5 DMNS-i asendajana pN2P> amfetamiini.
Kas selle korraldusega saavutatakse korralik tõhus redutseerimine
2,5 dimetoksüNS> 2C-H? mis puudutab protseduure ja lahusteid)?
millised lahusti(d) on siinkohal parim(ad)? Mõned ütlevad, et veevaba. Mõned on vesi ja alkohol. Mõned ütlevad, et mitte metanooli. Saate aru, kus ma siin olen. Internet vajab kindlat praktilist tööd.
Seal on hulgaliselt sünteesi "vähendavaid " argumente. "Või ma proovisin seda ja sain seda. See võib töötada, kuid". Ja nii edasi.
objektiivne? Ei.
Võiksni olla nii õnnistatud, et kuulda sosinat" mis on "kuldne standard", mida Jeesus suudleb, mida Buddha süntesaator hellitab? "
(Palun, ei süntesaatorite molested by Moroni siin palun. )
Ma sain sellest juba piisavalt.
palju armastust inimesed.
teie panus oleks tänuga kinni peetud.
hoolitsege,
JesusTits.