- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Ahhhh. Lihtsalt nende silpide kõla, mis on nii maagiliselt üheks harmooniliseks tervikuks kokku pandud. Ainuüksi nimi tekitab imelisi ja huvitavaid kujutluspilte. Images.... ahh, er., kus ma olin?
Oh jah. Vabandust. Ma tahan sünteesida etometasiini. See on etonitaseen, mille algse nitro rühma asemel on metüülrühm:
On 3 või enam erinevat sünteesiteed. Minu jaoks on kõige mõttekam, peamiselt seetõttu, et ta lähteaineid tundub olevat kõige lihtsamini hankida või sünteesida. See marsruut algab 3,4-diaminotolueeni reageerimisega 4-etoksüfenüülketonitriiliga, et saada substitueeritud bensimidasooli (2-[(4-etoksüfenüül)metüül]-5-metüül-2,3-dihüdro-1H-bensimidasool):
Bensimidasooli reaktsiooniprodukti reageerimisel 2-klooretüül-N,N-dietüülamiinigasaadakse alus etometatseen:
Esialgset 4-etoksüfenüülketonitriili saab minu arvates sünteesida, alustades aminohappe türosiinist, mis on
dekarboksüülitakse, et saada türamiini:
Seejärel esterdatakse trüamiin EtOH-ga, et saada 2-(4-etoksüfenüül)etüülamiini.
Lõpuks oksüdeeritakse primaarne amiin nitriiliks trikloroisotsüanuurhappega:
Olen üsna kindel, et see lähteaine tee on OTC seisukohalt kõige otsesem.
Olen avatud kriitikale ja kõigile teie küsimustele.
Postitan oma seisukohad 2-kloroetüül-N,N-dietüülamiinisünteesi kohta, alustades dietüülamiini ja dikloroetaani (või dibromo ?) abil.
plancklong
Oh jah. Vabandust. Ma tahan sünteesida etometasiini. See on etonitaseen, mille algse nitro rühma asemel on metüülrühm:
On 3 või enam erinevat sünteesiteed. Minu jaoks on kõige mõttekam, peamiselt seetõttu, et ta lähteaineid tundub olevat kõige lihtsamini hankida või sünteesida. See marsruut algab 3,4-diaminotolueeni reageerimisega 4-etoksüfenüülketonitriiliga, et saada substitueeritud bensimidasooli (2-[(4-etoksüfenüül)metüül]-5-metüül-2,3-dihüdro-1H-bensimidasool):
Bensimidasooli reaktsiooniprodukti reageerimisel 2-klooretüül-N,N-dietüülamiinigasaadakse alus etometatseen:
Esialgset 4-etoksüfenüülketonitriili saab minu arvates sünteesida, alustades aminohappe türosiinist, mis on
dekarboksüülitakse, et saada türamiini:
Seejärel esterdatakse trüamiin EtOH-ga, et saada 2-(4-etoksüfenüül)etüülamiini.
Lõpuks oksüdeeritakse primaarne amiin nitriiliks trikloroisotsüanuurhappega:
Olen üsna kindel, et see lähteaine tee on OTC seisukohalt kõige otsesem.
Olen avatud kriitikale ja kõigile teie küsimustele.
Postitan oma seisukohad 2-kloroetüül-N,N-dietüülamiinisünteesi kohta, alustades dietüülamiini ja dikloroetaani (või dibromo ?) abil.
plancklong