- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Raamatust " The Construction And Operation Of Clandestine Drug Laboratories " oleks talle kindlasti abi olnud, kui ta oleks lugenud raamatut " The Construction And Operation Of Clandestine Drug Laboratories ".
Labori rajamisel on absoluutselt oluline valida asukoht nii, et seda ei oleks võimalik hädaolukorras tagasi jälgida.
Samuti seab end suuremale ohule ohtu, kui annate oma operatsioonist teada mittevajalikele või asjasse mittepuutuvatele inimestele.
Võimalikud fuck-up'id selle mehe poolt:
- Oma nimele eellaste saamine
- Laboriseadmete vastuvõtmine tema nimel
- Laboratooriumi registreerimine tema nimel
- Teiste inimeste teavitamine (võib-olla hoopleb sellega, et ta on järgmine Walter White, ma ei tea).
Nii et põhimõtteliselt tegi ta kõike valesti, mida keegi võiks valesti teha, ma ei saa piisavalt rõhutada, kui oluline on korrektne OPSEC.
Allpool olevad artiklid on saksa keeles, kuid huvitav lugu lugeda, kui see on tõlgitud inglise keelde.
CLEARWEB HOIATUS
Labori rajamisel on absoluutselt oluline valida asukoht nii, et seda ei oleks võimalik hädaolukorras tagasi jälgida.
Samuti seab end suuremale ohule ohtu, kui annate oma operatsioonist teada mittevajalikele või asjasse mittepuutuvatele inimestele.
Võimalikud fuck-up'id selle mehe poolt:
- Oma nimele eellaste saamine
- Laboriseadmete vastuvõtmine tema nimel
- Laboratooriumi registreerimine tema nimel
- Teiste inimeste teavitamine (võib-olla hoopleb sellega, et ta on järgmine Walter White, ma ei tea).
Nii et põhimõtteliselt tegi ta kõike valesti, mida keegi võiks valesti teha, ma ei saa piisavalt rõhutada, kui oluline on korrektne OPSEC.
Allpool olevad artiklid on saksa keeles, kuid huvitav lugu lugeda, kui see on tõlgitud inglise keelde.
CLEARWEB HOIATUS
PressReader.com - digitaalne ajalehtede ja ajakirjade tellimine
Digitaalne ajalehepood, mis pakub 7000+ maailma populaarsemaid ajalehti ja ajakirju. Nautige piiramatut lugemist kuni 5 seadmes 7-päevase tasuta prooviperioodiga.
www.pressreader.com
Tiroler Polizei schnappt Möchtegern-Walter-White
Das schnellste Newsportal - Die Newsplattform heute.at teatab iga päev 24 tunni jooksul kõikidest uudistest ja tagasisidest Aktuell, Länder, Politik, Welt, Sport, Community, People, Szene, Digital, Wirtschaft, Jobs, Genuss, Gesundheit, Tiere, Science, Wohnen, Reisen, Fashion and Beauty...
www.heute.at