Question Kas palsameerimisvedelik teeb teid uimastatavaks?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Kui kaua kestab kõrghetk?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Nimetagem seda formaldehüüdiks, et mitte olla mitmetähenduslik. Jah. See paneb teid kindlasti pilve. Mul on seda kodus, kuid ma keeldun seda proovimast, sest ma tean üht meest, kes oleks selle suitsetamisest peaaegu surnud. Tuli haiglasse, kuna ei saanud hingata. Ma andsin oma amfetamiini diilerile 15ml väikeses purgis " oma isale" ütles ta. Ta viis selle kokteilimotelli ja müüs selle iga tükikese tunni aja jooksul maha. Sukeldus sigarettidesse. Ta tõi mulle 50 dollarit tagasi ja tahtis veel ühte, aga need on 60-aastased mehed ja üks neist sureb lõpuks, nii et ma ütlesin talle, et võib-olla ma müün talle järgmisest liitrist natuke. Mul on seda metüülamiini valmistamiseks niikuinii vaja.
Freooni nuusutades saab ka kõrini, aga ka see tapab sind.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Am ka lugeda,mida saab ekstraheerida PCP, põllumajandustootjate pestitsiid, kuid selle ei ole lihtne leida,.Ma arvan, et USAs nad pitsitavad sigaretid PCP vedelikus, kuid nad kutsuvad seda ka palsameerimisvedelikuks.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
On herbitsiid, mis on peamiselt metüülamiin, see on ümmargune, kuid vana valemiga. Kui oleks olemas pestitsiid, milles oleks pcp, siis ma teaksin seda, olen veetnud 100 tundi, otsides kodutoodetest lähteaineid ja narkootikume. Nimetavad seda "märjaks" sigaretiks. See on formaldehüüd. See ei ole mitte ainult palsameerimisvedelik, vaid seda kasutatakse laialdaselt taksidermias. PCP-ga ei ole palsameerimisvedelikku. Formaldehüüd on kasulik reaktiiv paljude uimastite ja lähteainete tootmisel. Sellel on mitu nimetust. Formaliin, paraformaldehüüd on sarnane,formaliin, metanal (mitte metanool)metüüloksiid, paraform ja 10 muud asja. See on HCHO ja sarnaneb oma struktuurilt atsetoonile ( süsiniku w vesinikuga ja topelt sidemega hapnikuga peal, aldehüüd)

• Like
Reactions: vis