Question praegune loetelu eelkäijatest EU?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Tere

Otsin praegu ELis kehtivat eelkäijate nimekirja.

Ma tean, et seda nimekirja ei saa 100%-liselt võtta, sest paljusid aineid võib nimetada lähteaineteks, ilma et nad oleksid selles nimekirjas.

Olen juba pikalt otsinud, kuid leidsin ainult selle 2023. aasta jaanuarist (Saksamaa).

Attachments

• 3h5N6jdVHO.jpg
    3h5N6jdVHO.jpg
    686.9 KB · Views: 57

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
Hetkel ei ole kehtivat eelkirjutajate nimekirja. Samuti puudub nimekiri prekursorite kohta. Võimalusi on nii palju, et nimekirjas oleks 1000 kemikaali

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Igal juhul tänan teid väga vastuse eest.
Ma arvasin, et Euroopas oleks ka midagi sellist nagu USAs, mis ,,list of schedule"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
Seal on illegaalsete uimastite nimekirjad. 1-5. On nimekiri jälgitavatest kemikaalidest, millest paljud on lähteained. Teised on reaktiivid ja reaktiivid. On seadused uimastite analoogide vastu, mis põhimõtteliselt kujutab endast uusi uimasteid, mida ei ole ametlikult uimastitena loetletud. A-pvp. MDPV, methaloon mefedroon langesid kunagi lähteainete seaduse alla, kuid nüüdseks on need seaduses konkreetselt loetletud. Need narkootikumide analoogid ja lähteained on samad kogu maailmas, nii et kui otsite nimesid või ideid, võite vaadata meie seadusandjat või otsida Alibaba või turul siin, mida hiinlased müüvad.