Kodeiini ekstraheerimise küsimus palun vastake

Kingass123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
külma veega ekstraheeritud kodeiin võib muutuda pulbriks, kui nii, milline on meetod

Kingass123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ma otsisin, kuid ma ei leidnud, kuidas tolmu valmistada, ma leidsin ainult, kuidas seda ekstraheerida ja ma juba tean, et

Kingass123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ma leidsin ka teie antud lingi, kuid seal ei ole öeldud, kuidas tolmu teha

In2Deeep

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kid ma oletan, et sa üritad mitte kõlada nagu täielik NEWB RN, kuid.....see ei näe nii hea välja Kodeiin on vees lahustuv, mis tähendab, et kui sa purustad selle ja paned selle oma shotiklaasi koos minimaalse koguse veega lahustuma ja siis purustad selle segada ja siis paned selle sügavkülma, kuni see on peaaegu lörtsjas, siis võtad oma shotiklaasi välja, see peaks olema eraldunud, jättes kriidikihi ja nähtavad selge kui ka võtta juustukangas ir midagi leiad oma ema köögis ja siis pane see teise klaasi, et teil on kummipaelaga ja siis valada see läbi korrata seda sammu, kui sa tahad siis pallima jäänud valge gakk sa oled jäänud või salvestada see vihmane päev, kui sa oled varude on kadunud ja ya teha ghetto loputada......anyway back to the shit SMH I would then either take your left over clear to milky codeine Powder and then either let it Vap itself off or put some heat on it but regardless if you want to get powder don't think of shooting Codeine it's not smart ok just FYI just throw that shit in a Mountain Dew and have some trailer park lean !!!!