Question kas keegi oskab öelda, mida mul on vaja salajase narkolabori käitamiseks [Olen lugenud PDF-i, kuid ei saa aru.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ma tahan teada, mida mul on vaja salajase narkolabori käitamiseks Olen lugenud PDF-i salajaste narkolaborite kohta, kuid see on mulle raskesti arusaadav
selgitused aitaksid mind väga.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Kõige olulisem on eelkõige teadustahtmine. See foorum pakub kogu teavet, mida vajate ja mida võite ise leida, eriti kui mõtlete operatsiooni loomisele, mis võib lõpetada teie elu vaba inimesena.

Lisaks G.Pattoni postitustele võib ka see aidata:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
See võtab lihtsalt aega ja nõuab teiepoolset suurt pingutust, kuna aspekte on väga palju.

Küsimus ei ole ainult seadmetes või keemilistes teadmistes, vaid ka õigete tarneahela infrastruktuuride loomises ja eriti ohutuse rakendamisel, et mitte kinni jääda.

Võtke aega

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kui teil on vaja seda küsimust küsida, on tõenäoline, et te ei peaks oma igapäevatööst loobuma. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Miks nendele rumalatele küsimustele vastatakse ja häid küsimusi ignoreeritakse. Kas te püüate kasvatada lusikasöötmise kultuuri idiootidele?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ma arvan, et eriti algajate küsimused vajavad mõningaid otseseid nõuandeid nagu eespool, et tagada suurem ohutus kõigile asjaosalistele.

Millised teie küsimused ei saanud vastust? Võib-olla saame aidata

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Niipalju kui ma arvasin, et selles teemas on ka muid probleeme, nagu seda marsruuti täitvate või mitte 100% järgivate nõuannete põhitõed keemiast (mis ka minul mingil määral puuduvad).

Niipalju kui ma aru sain, siis P2P saamise viis oli selles teemas piisavalt hästi selgitatud ja seda sai edukalt teostada, samas kui P2P-st lõpptooteni jõudmise viisile viidati samuti, kuid seda ei suutnud seni teostada teie poolt lingitud teemas osalejad. Eriti Leuckarti reaktsiooni kohta on foorumis põhjalik aruanne.

Palun parandage mind, kui ma eksin, ma mäletan ainult, et see postitus ei olnud 100% edukas kõigile lihtsalt veel mitmel põhjusel. Aga mitte tingimata sellepärast, et kõik olulised küsimused ei olnud vastatud

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P on väga kvaliteetne
N-formy on suurepärane kvaliteet
Kõik küsimused, mida selles teemas küsitakse, on järgmise sammu jaoks
Ma tean, et (6 inimest) ootab nõu ainult viimase sammu jaoks.
Ja nagu ma siin mõned päevad tagasi lugesin
vastus on juba postitatud, kuid see vajab ainult dekodeerimist tavakasutajale.

Null kasutajat siin saab seda pilti dekodeerida.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,124
Deals
1
Tere, austage kõiki foorumi liikmeid ja olge palun viisakad. Me ei aktsepteeri meie foorumis ebaviisakat suhtlust. Igaüks väärib siin abi.
Seal on sama küsimus, ma juba kirjeldan seda teemat eraldatud teemas P2P süntees BMK glütsidaat eetrist

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Tere härra @G.Patton marsruut, mida te soovite, et me kasutaksime väikesemahulise tootmise jaoks.
Väga kallid kemikaalid ja suur risk nende kemikaalide ostmiseks.

Seetõttu on vaja, et me järgime neid sünteesi marsruuti siin pildil .
kui keegi oskab seda pilti dekrüpteerida, siis on võimalik teha A-õli kõikidest legaalsetest toodetest
ei ole vaja väga mürgiseid kemikaale ja kõige odavam viis selle loomiseks .
Seda nimetatakse progressiks .
Ma saan aru, et kemikaalide müüjatele ei meeldi see tee.
Mõistlik.
Aga ma olen siin, et õppida seda legaalset teed ilma kõrge loetletud kemikaalide, mis on mürgised ja keelatud ja seal ülehinnatud

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Ma austan väga inimesi, kes tõesti vastavad küsimusele.
Ma olen tüdinenud vastustest, mis viitavad teistele teemadele. See ei ole üldse vastus, vaid ainult hea, et tekitada segadust.
Ma saan aru, et see võib olla frustreeriv, kui sama küsimus esitatakse mitu korda
kuid see on osa tööst. Ja vastused on alati kohustusteta.

ps: vabandust, ma arvasin, et ma olin sauli A-õli teemas

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ma arvan, et kui soovite teha marsruuti, mida enamik keemikuid Hollandis suurtes laborites teeb (lisaks katalüsaatorite hüdrogeenimisele), peate tegelema väga piiratud kemikaalidega. Minu kogemuse põhjal teevad OTC-allikad ainult kogu protsessi pikemaks, muudavad marsruudid vähem skaleeritavaks ja mõnikord kipuvad isegi rohkem maksma.

Kui te otsite ''legaalsemat'' viisi freebaasi või kiiruse tootmiseks, siis miks mitte uurida NaBH4/CuCL2 marsruuti?
Sa pead mõistma ka selle foorumi ekspertide meeskonda, kui sa pead vastama tuhandele inimesele küsimustele, kuid need on juba mujal postitatud, on kõige lihtsam soovitada kontrollida, kus algne teave on postitatud.

Üldiselt on kõik, mida sa oma marsruudi jaoks vajad, juba siin foorumis olemas.

1. P2P süntees BMK glütsidaatide eetritest
2. 1-fenüül-2-propanooni (P2P) Leuckarti aminatsioon amfetamiiniks ja metamfetamiiniks. Smale skaala.

Lisaks ekspertrühmale on ka mõned tavakasutajad, kellel on sellega kogemusi ja kellega võiks vajaduse korral konsulteerida. Ma tõesti ei mõista probleemi

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 on keelatud sir ja P2nP on iga jälgimisnimekirja tipus
ka see tee on väga kallis .
Sa said, et vale suured laborid töötavad legaalsete toodetega, kui nad saavad, sest nad on normaalse hinnaga ja seaduslikud
miks sa arvad, et apaan oli NR 1 kemikaal 2009 kuni 2018, sest see oli legaalne ja odav 20€ / kg osta

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP-d kontrollitakse nagu põrgu, isegi Poola müüjad ei loetle seda enam oma veebisaidil, sest off see

saab seda osta, kuid ainult tõelised privaatsõnumid tagasipöörduvatele klientidele, kes ei näe seda enam loetletud.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
hmm milline on teie sihthind liitri kohta freebase?
Seda marsruuti võiks teostada 300EUR/liiter, tavalistele inimestele, kes ei saa osta tonni lähteaineid, maksab see umbes 600EUR/liiter, mis on ikka veel okei
Ma olen kindel, et need laborid, kes teevad, ei jaga oma täpseid marsruute. Eriti mitte internetis.
Kust sa selle said? Ma võiksin lihtsalt nimetada hulga P2NP müüjaid praegu, kes seda avalikult müüvad, kuna see ei ole ebaseaduslik

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al teie vastused on õiged ja P2nP on endiselt seaduslik, kuid ei salvesta, et tellida .
suurim müüja Poolas P2nP hiljuti ei ole enam loetletud.
samuti, kui kasutate otsinguriba, ei ole enam mingeid objekte leida.
neil on selleks vist mingi põhjus.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Jah, ma arvan, et teil on õigus.

Ma ei ostaks siiski kunagi P2NP veebist, on olemas suurepärased alternatiivsed võimalused, et saada kätte