Question Kemikaalide ostmine sellel foorumil: Dead Drops Võimalik / soovitatav ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
nii et ilmselgetel põhjustel im ei kavatse tellida lähteaineid kemikaale minu kodusele aadressile, olenemata nende ühendite õiguslikust staatusest.
Kas surnud tilk oleks võimalus? nagu ma saan, et tellimus ei mahu tõenäoliselt läbi tavalise postkasti. kas see tähendab, et postiteenistus jätab selle lihtsalt esiuksele? või on vaja allkirja?

Tervitused, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,829
Deals
666
Kõik sõltub müüjast, kui ta on valmis tellimuse niimoodi üle andma, siis miks mitte.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ei ole parem, kui saadate võltsitud nime ja aadressiga pakiautomaati?
Samuti võiksite pärast tellimist muuta pakiautomaati või kappi, vähemalt seal, kus mina elan, saame aadressi muuta enne tellimuse saabumist, maksimaalselt teaks müüja teie kohta riiki.
Kus ma elan Euroopas on mul ka võimalus saada kulleriga, näiteks DHL, ja pärast saabumist DHL toimetab teise ettevõttesse, mis paneb mu paki anonüümsesse kappi linna, mille ma eelmisel päeval valin, kuid seal on maksimaalsed mõõtmed kasti jaoks. Ja ma arvan, et nad ei saadaks ohtlikke kemikaale nagu atsetoon või formamiid pakiautomaati.
Kas te arvate, et saata pakiautomaati on riskantne?

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
See sõltub sellest, kas peate maksma impordimaksu, nad ei jäta seda, kui te ei ole kodus. Isegi kui te kirjutate märkuse, ei jäta nad seda.
Oletame, et saatja kasutab ups saatmiseks, siis võite valida ametliku ups collect punkti ja kui te oma eseme kätte võtate, peate maksud seal maksma.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Nad petavad mind 1,5 kg P2NP 400 dollariga läinud

Wickr: [email protected]

Telegram: @discreetonly

on raske leida, kuhu seda infot foorumisse panna, et teised ei telliks seal, et

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Dead Drops on suurepärane võimalus, mis haigus sõltub sellest, kas müüja on piisavalt usaldusväärne ja piisavalt professionaalne, et pakkuda täielikku tõestust tarneprotsessi kohta.
Dead Drop tuleks alati teha ka kasutades escrow teenuseid, millel on selged tingimused tagasimaksmise ja edasisaatmise poliitika kohta.