Question Purunenud kondensaator

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Keegi teab kedagi Ühendkuningriigis, kes fikseerib laboriseadmeid, kuna minu suur kondensaator ja fraktsioonidestillatsiooni ühendused on haigestunud AF

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Jah, kuid mitte odav kraam nagu see saabub katki pigem parandada neid tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
See oli pärit "mainekast " ettevõttest, vaatasin oma ajalugu, see oli Deschem. See oli uskumatult hästi pakendatud. Selle jaoks valmistatud ja väga paksuseinalise ja väga tiheda stürofoamkarbi sees, pappkarbis, mis sobis ideaalselt ja seejärel pakiti maapähklidega teise pappkarbi. Mul oleks võinud olla pilte, aga seda oleks olnud väga raske lõhkuda. Ma ei usu, et 2 lööki 8 naela kaaluva kangiga suudaks seda murda , aga ma suudan sellega plokkseina mõlemad pooled läbi murda

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Teil on link tema poe jaoks Amazonis plz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
See on ka päris korralik klaastaara. ainsad paremad asjad, mis mul on, on Pyrex või kimax. See on parim hiina kraam, mis mul on. Ostsin just uue segamisplaadi. Minu vana, kütteelement põles 2. Pärast pikka otsimist sain Vevor 500w kütteanduriga ja lcd ekraaniga ja see on PID, nii et ma keeran nuppu, kuni see ütleb soovitud temperatuuri ja kõnnin ära. See oli $140 või $150.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
That's grate it's even free delivery aswell to uk goin to dm him with my list 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
kui te olete otsustanud püüda ise parandada , võite proovida kasutada kõrge temperatuuriga klaasist epoksüliimi, pidage meeles, et olla especialy kõrge temperatuuri rakendus.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
See oli esimene asi, mida ma mõtlesin välja, kuid ei olnud liiga kindel probs veel pidurdada lol