Question 4MMC ja 3MMC kohta

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Ta inimesed,

Olen mõnda aega rääkinud mõnede inimestega narkootikumide foorumis 4MMC kohta. Rääkisid hindadest ja sellest, kui palju neile 4MMC meeldis, kuid seda ei ole seal piirkonnas kuskil võimalik leida.
Minu küsimus on nüüd ; selle foorumi sünteesiga, mida kasutatakse mefedrooni valmistamiseks (4MMC, MMCAT,MIAUW, DRONE), kas te teete vanakooli mefedrooni, mida tehti 2012. aastal või on see teine variant. Ma küsin seda, sest neile meeldiks väga, kui nad leiavad 4MMC tollest ajast turul, kuid seda ei leia kuskilt. Inimesed, kes ütlevad, et nad müüvad 4MMC, müüvad põhimõtteliselt 3MMC.

Miks see nii on? Kuna 4MMC ja 3MMC on mõlemad keelatud, kuid miks on turul tõesti ainult 1 neist ja mitte mõlemad. Ma tean eufooria erinevust aga sünteesi osas pole suurt vahet või eksin ma? Mis on siis selle põhjus.

Kas keegi teavitaks mind rohkem sellest

Tänan

fuckypu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
ei ole kahtlust kellegi kohta, sõna kohtus on tähtsam kui tõendid kohtuasjas
ravimi tootmise puhul on teil alates 3aastast minimaalselt kuni 15aastane maksimaalselt

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Mida te räägite. Millises filmikeeles sa räägid. See ei ole ligilähedane vastus/teave, mida ma otsin. Igaüks, kes toodab narkootikume, ei pea meenutama vanglakaristust, mida ta võib saada. Ma arvan, et sa oled vales foorumis kui.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Ei ole olemas "vanakooli" 4-mmc. Molekul on sama lihtsalt enne keelu seda tegi tõeline keemik, kellel olid standardid ja etnika. Pärast keelustamist võttis organiseeritud kuritegevus üle manifaktoorse osa ja kõik, mida nad taotlevad, on kasum seetõttu on olemas vana ja uus meph

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
hiinlased alguses ei teadnud, kas nende toode oli mingi mõju see oli sageli saastunud metüülamiini ja muude saasteainetega nüüd saate puhta toote hoolitsedes kvaliteedi eest ise suured organiseeritud grupid ei anna sittagi ja raha loeb

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Kas te lahendasite probleemi, et 4-mmc on mitteaktiivne?