Ma soovin, et kõik oskaksid niimoodi vastata! olete professor? (ma kutsun inimesi üsna sageli eksperdiks, kuid professor saite harva komplimenti). Ma ausalt öeldes ei ole kunagi mõelnud, et kogu molekulaarne koost on BBB läbimiseks, teades, et tegemist on eelravimiga, oleksin võinud kihla vedada, et see hüdrolüüsitakse selleks, et seda teha. Arahhidoonhape läheb oma teed ja LSD ma ei sukeldu sellesse igavesti põnevasse füsioloogiasse, nii läheb minu arutluskäik ja ma loen. Biokonjugaadid on omal moel lahedad, nii et see ei ole häbiväärne, mida ma kirjutasin, teades, et annust suurendatakse, kuna atsüül on suurem. Arahhidoonhape on minu pettumus ja ma loodan, et vähemalt üks kolb jäi üle minu kemikaalikogu massilise hävitamise (väärtuslik, sest ma "sundisin" DEA-d andma neid mulle tagasi, kuid mu vanemad hävitasid selle). Mul on 50g, kui im õnnelik Mul on vana võlu selle rasva suhtes, mida ma isegi ei suuda joonistada struktuuri (nüüd on see minu jaoks häbiväärne, kuna ma esitlen end biokeemikuna). Sünteesija minus teab, et ma ei pane praktikasse ja jah, see näeb välja nagu palju tööd. Aitäh, et tõid valgust thid ja stiimulit otsida rohkem. Lugupidamisega!