Τι συμβαίνει με αυτή την απλή μέθοδο SnB;

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Τι συμβαίνει με αυτή την απλή μέθοδο SnB;

01 - Χρησιμοποιώ είτε ένα μπουκάλι κόκα κόλα 600ml ή 1L, καθαρισμένο και στεγνό.
02 - Προσθέτω 50 γραμμάρια σκόνης νιτρικού αμμωνίου (που βγαίνει από ψυχρές συσκευασίες και αλέθεται)
03 - Αναμιγνύω 13g περιεχομένου χαπιών, που είναι 48 χάπια στα 30mg PSE = 1,44g
04 - Προσθέτω 250ml λευκού αερίου για μια φιάλη 600ml ή 400ml για μια φιάλη 1L.
05 - Κόβω μια μπαταρία, είτε μια μπαταρία Panasonic Lithium AA, είτε μια μπαταρία CR123A 3V.
06 - διαχωρίζω γρήγορα το λίθιο από το υπόλοιπο και το τραβάω μέσα στην μπαταρία. Μου είπαν να το κόψω σε μικρό τετράγωνο, αλλά νιώθοντας βιασύνη, μερικές φορές το βάζω απλά σε μερικά κομμάτια. Δεν μπορώ να κόψω με μεταλλικά κοπίδια, σωστά;
07 - Το ανακινώ καλά πριν προσθέσω το NaOH (50g επίσης).
08 - Το ανακινώ ξανά.
09 - αν μετά από μερικά λεπτά, δεν βλέπω καμία αντίδραση. Προσθέτω 5ml νερό.
10 - συνήθως χρειάζονται λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να κινούνται τα πράγματα στο εσωτερικό.
11 - βλέπω τόνους νέων πορτοκαλί πραγμάτων να κινούνται. κάποια στιγμή το λίθιο ανάβει. επίσης εμφανίστηκαν χρυσά ψήγματα.
12 - Δοκιμάζω την πίεση της φιάλης πιέζοντας την
13 - όταν είναι πραγματικά σκληρή- αφήνω λίγη πίεση να διαφύγει εξαερώνοντάς την γρήγορα.
14 - μετά από λιγότερο από 15 λεπτά, η φιάλη τρυπάει στο κάτω μέρος και το μεγαλύτερο μέρος του υγρού χάνεται.
15 - προσπάθησα να σώσω λίγο, και να το αερίσω με HCl, αλλά τίποτα δεν κατακρημνίζεται σαφώς.
16 - η απόδοση είναι μηδέν/μηδέν.

Εναλλακτική λύση:
- Κάποια στιγμή προετοιμάζω πρώτα το λίθιο σε καύσιμο και προσθέτω στη συνέχεια NH₄NO₃ + περιεχόμενο χάπι.
- Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω ταινία Gorilla για να ενισχύσω τον πυθμένα.
- Θα μπορούσα να δοκιμάσω έναν μαγνητικό αναδευτήρα για να διατηρώ τα πράγματα σε κίνηση στο εσωτερικό του ανά πάσα στιγμή; Θα χρειαζόμουν ένα διαφορετικό δοχείο αντίδρασης.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Νομίζω ότι είναι πολλά. Την επόμενη φορά ξεκινήστε παίρνοντας αυτή τη συνταγή και κάψτε την. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη συνταγή που σας έδωσα. Πήγαινε να βρεις ένα ημιφορτηγό. Σπρώξε το λάστιχο με τον αντίχειρά σου. Αυτό είναι 100 psi. Τόσο σκληρό πρέπει να γίνει το μπουκάλι. Μην το εξαερώσεις αν/όσο δεν μεγαλώσει μια ίντσα ψηλότερα.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Θα μπορούσατε να μου πείτε λεπτομερώς αδελφέ;

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Προσπαθείτε να τον σκοτώσετε ή τουλάχιστον να τον κάψετε. Μην συγκρίνετε το psi των ελαστικών φορτηγών με το psi των μπουκαλιών ποπ . Απλά πηγαίνετε να πάρετε έναν ατσάλινο πυροσβεστήρα και να τον αδειάσετε και ξεβιδώστε το καπάκι αδειάστε τον και μετά καθαρίστε τον πραγματικά πολύ καλά όταν νομίζετε ότι είναι καθαρός καθαρίζοντας λίγο ακόμα. Βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνό ακόμη και να το βάλετε σε φούρνο για μια ώρα ή έτσι στους 250 για να βεβαιωθείτε ότι όλο το νερό έχει φύγει . Στη συνέχεια, ο σωλήνας που είναι συνδεδεμένος στην κορυφή κόψτε λίγο μέχρι το σημείο που συνδέεται. στη συνέχεια, διαλύστε την επάνω βαλβίδα καθαρίστε την επίσης καλά. Στη συνέχεια πάρτε τον ξηρό πυροσβεστήρα σας και βάλτε μέσα το ψυχρό πακέτο σας και μετά το καύσιμο σας και δεν χρειάζεται να προσθέσετε νερό αλλά αν πρέπει να το κάνετε τώρα πριν προσθέσετε το λίθιο καθώς το νερό θα πάει στον πάτο και το λίθιο επιπλέει στην κορυφή. Μην προσθέσετε ποτέ νερό αφού προσθέσετε το λίθιο. μετά πάρτε το χάπι σας σε σκόνη προσθέστε το μετά το λίθιο και ετοιμάστε το καπάκι για να το βάλετε αλλά πριν το κάνετε προσθέστε την αλισίβα σας και μετά βιδώστε το καπάκι και δώστε του ένα ή δύο στροβιλισμούς θα πρέπει να ξεκινήσει περιμένετε για περίπου 1 λεπτό και πατήστε την εκκένωση για να βγει το οξυγόνο που μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό παρακολουθήστε το μετρητή psi όταν είναι στο πράσινο περίπου στη θέση b12 η ώρα πάρτε το και βυθίστε το σε έναν κουβά με πάγο και θαλασσινό νερό μέχρι το psi να πέσει στην πλευρά της εκφόρτισης και στη συνέχεια αρχίστε να κουνάτε αυτό το γαμημένο μέχρι να επιστρέψει στο πράσινο . Στη συνέχεια βγείτε έξω από την πλευρά και εξαερώστε το και στη συνέχεια αδειάστε το και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα ξέρετε

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Λοιπόν, αυτό είναι χρήσιμο. Ακολουθώ τις ίδιες κατευθύνσεις. Είχα ήδη βρει την ίδια συνταγή εδώ πριν μου την στείλετε. έχει πράγματι πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες.
Ήθελα να γράψω με απλά λόγια τα βήματα και να καταλάβω γιατί έσπασε το μπουκάλι.

αλλά σε μια ξεχωριστή κουβέντα, κατάλαβα ότι είναι το λίθιο που καίει το μπουκάλι και όχι η πίεση που το σπάει.

Θα ξαναδιαβάσω αυτή τη συνταγή για να πιάσω τι άλλο μπορεί να μου ξέφυγε.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Νόμιζα ότι είχα σχολιάσει αυτό το θέμα... ίσως ήταν κάποιο άλλο.
Εν πάση περιπτώσει, αν εσείς (ή κάποιος άλλος για αυτό το θέμα) εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτό και χρειάζεται βοήθεια στείλτε μου ένα pm και θα προσπαθήσω να σας καθοδηγήσω. Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι πραγματικά η καλύτερη ιδέα για να ξεκινήσετε, πόσο μάλλον να προσπαθείτε να αυτοσχεδιάσετε RVs με κακές ή ελλιπείς οδηγίες/συνταγές και χειρισμό μιας νέας μέλισσας. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που προσπαθείτε να κάνετε εδώ και πώς μοιάζουν οι διάφορες φάσεις της αντίδρασης. Η ακολουθία και η τεχνική της απλής και μόνο προσθήκης των συστατικών μπορεί να είναι ο μοναδικός παράγοντας για το αν αυτό θα λειτουργήσει καλά ή όχι, αν θα λειτουργήσει καθόλου ή αν απλά θα αναφλεγεί και θα κάνει ένα χάος.

Συνειδητοποιώ πόσο τυχερός ήμουν που κατάφερα να τα καταφέρω στη δεύτερη προσπάθειά μου, επειδή έχω προσπαθήσει να επαναλάβω το πείραμα περίπου δώδεκα φορές από τότε και το έχω χαλάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο περισσότερες από τις μισές φορές. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έμαθα με τον δύσκολο τρόπο από παρ' ολίγον επιτυχίες και επικές αποτυχίες πόσο εύθραυστη είναι αυτή η αντίδραση, προσεγγίζοντάς την χαλαρά και πρόχειρα. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, ή τουλάχιστον [εντελώς] σε εσωτερικούς χώρους, και να έχετε μέτρα ασφαλείας και προετοιμασίες για να σβήσετε μια φωτιά, να καθαρίσετε αμέσως τα αέρια και να καθαρίσετε καυτά οξέα ή βάσεις σε διαλύτες.. και υπάρχει και το λίθιο που πρέπει να προσέξετε επίσης. Αυτό καλύτερα να επιχειρείται ΟΧΙ σε μια βροχερή ή πολύ υγρή ημέρα. Σκεφτείτε κουβά με άμμο και ή κουβά με κρύο νερό με μια εμποτισμένη πετσέτα.. έναν μεγάλο ανεμιστήρα για την εισαγωγή/εξαγωγή.. ΜΑΠ - μάσκα, γάντια κ.λπ. Πιθανώς δεν θα τα χρειαστείτε το %99 του χρόνου, αλλά τελικά θα υπάρξει εκείνο το %1 που θα εύχεστε να είχατε τα πράγματα κοντά σας.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon