Ενδιαφέρον.
Παρόλο που η κοινή χρήση μπορεί να φαίνεται σαν να καίει κάτι για τα καλά, στην πραγματικότητα λειτουργεί και με τους δύο τρόπους.
Μπορείτε να το δοκιμάσετε με ωμή πένα μοιράζοντας το για να δείτε αν κάποιος μπορεί να το σπάσει.
Μέχρι στιγμής, μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο.
Στην πραγματικότητα αγοράζω κρυπτογράφηση, όπως το XMR, με μετρητά, καταχωρημένα σε κάτι σαν το AgoraDesk, LocalXMR.
Στη συνέχεια, προσθέτω αυτό το XMR στο μη θεματοφυλακής πορτοφόλι μου που έχει χαρακτηριστικά για να εγγραφεί για να κάνει συναλλαγές.
π.χ.
CakeWallet.
Στη συνέχεια, από εκεί, στέλνω, σε βήματα.
Εάν χρειαστεί, για να εξαργυρώσω αργότερα.
Στέλνω τα XMR πίσω στο πορτοφόλι μου στο Cake, μεταφέρω τα XMR σε BTC στο Cake, ώστε να έχει φανεί ότι τα πήρα νόμιμα μέσω του Cake, με κάποια XMR που είχα αγοράσει νόμιμα στο Local ή στο Agora.
Αυτό λειτουργεί για τους πωλητές, π.χ. πρέπει να τους ανταλλάξετε BTC για XMR, να χρησιμοποιήσετε ένα DeX όπως το InfinityExchanger, το οποίο είναι το φθηνότερο με τα χαμηλότερα τέλη, κ.λπ. Στείλτε αυτά τα XMR στο Cake και ανταλλάξτε τα με BTC.
Έχοντας αγοράσει XMR στο Local ή στην Agora για να τα στείλετε στο Cake για να τα στείλετε έξω και μερικές φορές πίσω για να τα ανταλλάξετε για BTC φαίνεται νόμιμο και δεν εγείρει καμία περιήγηση ακόμη και από την ομάδα του Cake.
Θεωρητικά, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό μέχρι να αλλάξουν ξανά οι ToS ή ο κανονισμός.
Βρήκα ακόμη και μέσω του Cake, μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες, μερικές φορές Visa ή Mastercard.
Τώρα μοιάζει σαν να συμμετέχεις απλώς στη σφαίρα της κρυπτογράφησης, αγοράζοντας δωροκάρτες, με XMR που αγόρασες νόμιμα μέσω Local ή Agora. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Φυσικά, είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους.
Το να είστε υπομονετικοί και να καταχωρείτε XMR στο Local ή στο Agora είναι συμπλέκτης, καθώς τελικά εσείς είστε αυτός που κάνει τις χρεώσεις κ.λπ.