Τι χρειάζομαι για να παρασκευάσω αμφεταμίνη, όχι μεθαμφεταμίνη

dirktem

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Εννοώ τον εξοπλισμό. Είδα ένα βίντεο αλλά δεν έλεγε το όνομα του εξοπλισμού. Ξέρω ότι χρειάζομαι αναδευτήρα και φιάλη, αλλά δεν ξέρω ποια. Θα ήθελα το βασικό σετ εξοπλισμού για αυτό pls. Ο Δρ μου είναι ντίγκους. Απλά δεν θέλω να αγοράσω επιπλέον εξοπλισμό για μεθαμφεταμίνη, όταν το μόνο που χρειάζομαι είναι για αμφεταμίνη.

Last edited:

dirktem

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Απλώς δεν θέλω να αγοράσω περισσότερα από όσα πρέπει. Χρειάζομαι το ελάχιστο δυνατό.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Εξαρτάται από την κλίμακα που θέλετε να παράγετε.
Αλλά για μικρή ποσότητα αυτό θα ήταν μια χαρά:
2 L φιάλη στρογγυλού πυθμένα,
Βάση ρετόρτ και σφιγκτήρας για τη στερέωση της συσκευής,
Μαγνητικός αναδευτήρας με πλάκα θέρμανσης,
Συμπυκνωτής παλινδρόμησης,
Υδατόλουτρο,
Πηγή κενού,
Γυάλινη ράβδος και σπάτουλα,
Μηχανή Rotovap (προαιρετικά)
Εργαστηριακή ζυγαριά (0,01-100 g είναι κατάλληλη) [εξαρτάται από το φορτίο σύνθεσης],
Κύλινδροι μέτρησης 100 και 500 ml,
100 mL x3- 250 mL x3- 500 mL x3 Ποτήρια ζέσεως,
Χωνί διαχωρισμού 1 L,
Συσκευή απόσταξης,
Τσιπς βρασμού,
Φιάλη Buchner και χωνί [για μικρές ποσότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί φίλτρο Schott],
Πιπέτα Pasteur.

CrystalBee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Πλαστική δεξαμενή 20 λίτρων, ελαστικό μπαλόνι, ζυγαριά 50 γραμμαρίων και συσκευή αποσυντονισμού.

dirktem

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Σας ευχαριστώ πολύ!

CrystalBee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Για την κλίμακα των 50 γραμμαρίων,πάρτε το μεγαλύτερο μπαλόνι που θα βρείτε,μέγεθος περίπου 100cm 30inc,ανακινήστε κάθε 10-15 λεπτά,χρόνος αντίδρασης 2h.500 mil μεθανόλη 250mil 70%Luk,50gr p2np,60gram αλουμίνιο 3cm μέγεθος,πολύ σημαντικό,πρέπει να κόψετε το αλουμίνιο στο ίδιο μέγεθος,,μην συνθλίψετε το αλουμίνιο σε μπάλες!!! Μετά η αντίδραση γίνεται,όλο το αλουμίνιο διαλύεται,πρέπει να έχετε 2x 20l πλαστικές δεξαμενές,μία για διαλυτοποίηση υδραργύρου,άλλη μία για την αντίδραση,πάρτε μίνι αντλία νερού 12v,και γεμίστε την δεξαμενή αντίδρασης για να καλύψετε όλο το αλουμίνιο για το αμάλγαμα,20gram υδραργύρου ll χλωριούχο,20liter νερό.10min περιμένετε,και αντλήστε έξω διαλυτοποίηση υδραργύρου,μετά προσθέστε διαλυτοποίηση p2np,βάλτε το μπαλόνι,πρέπει να κρατάτε το μπαλόνι με το χέρι,και να το ανακινήσετε.Πρέπει να έχετε μάσκα αερίου!!!Και χρησιμοποιήστε γάντια,κάντε το έξω.

dirktem

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Καταλαβαίνω και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

dirktem

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Τι είναι το Luk;

UKSUPPS

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
θα μπορούσε κάποιος να μου πει τα στοιχεία που απαιτούνται για την παρασκευή πολλών πολλών κιλών;