Ευχαριστώ για την επιστροφή των αδελφών εδώ γύρω, ξεκινώντας από τον William, ναι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό και τα αποτελέσματα είναι σχετικά, μερικοί έχουν πολύ ισχυρές αντιδράσεις όπως διανοητική σύγχυση, επιταχυντής, στυλ MDA, πολύ μεγάλη διάρκεια, μερικοί πελάτες αναφέρουν ότι δεν αισθάνονται καμία επίδραση, γεγονός που επισημαίνει ότι το τελικό προϊόν που παράγει το εργαστήριο δεν είναι εντελώς ομοιόμορφο, πιστεύω ότι δεν έχουν καν μαγνητικό αναδευτήρα. Σχετικά με τη διαδικασία που με ρωτήσατε, μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Κυριολεκτικά η χημεία δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο, αλλά αυτό το φόρουμ θα γίνει η νέα μου πηγή μελετών, παίρνω 1 γραμμάριο της ουσίας και το βάζω σε πόσα ML ζεστού νερού; απ' όσο γνωρίζω, κόβουν το MD εδώ γύρω σαν κοκαΐνη, μετατρέποντας 1kg mdma σε 5-6kg αυτής της ανάμεικτης αηδίας.
@G. Patton Οι φωτογραφίες που έστειλα είναι από ένα κρύσταλλο που πουλάνε εδώ μόνο ως ευρωπαϊκό MD, αλλά όλα είναι φτιαγμένα εδώ στην περιοχή μας, για το βαρέλι το μόνο για το οποίο ενημερώθηκα είναι ότι πρόκειται για υγρή μεθαμφεταμίνη, είναι ένα είδος ελαιώδους υγρού κιτρινωπού χρώματος, το οποίο όταν εκτίθεται στον καθαρό αέρα έξω από το βαρέλι κρυσταλλώνεται από μόνο του. το αντιδραστήριο που δοκιμάστηκε είναι το MARQUIS, έχουμε ήδη πάρει άλλη μια παρτίδα από το ίδιο εργαστήριο και άλλοτε αντιδρά πολύ μωβ, άλλοτε εντελώς κίτρινο, δεν είναι ποτέ καλή ουσία και τα αποτελέσματα είναι πάντα τα ίδια, ένας μεγάλος φόβος που έχουμε είναι να μείνουμε στα χέρια αυτών των ανθρώπων που δεν φαίνεται να ξέρουν το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, τόσο πολύ που εγώ με έναν συνάδελφο που είναι τεχνικός χημείας που παίρνουμε κάποιες ερωτήσεις από τους ανθρώπους εκεί γιατί ούτε το εργαστήριο δεν ξέρει γιατί αυτή η "ΜΔ" λιώνει έξω από ένα κενό / αεροστεγές δοχείο. Από αυτά που έχουμε συζητήσει, προσπαθώ να πάρω τη διαδικασία που χρησιμοποιούν και τη συνταγή τους για να δω τι κάνουν λάθος, ξέρω ότι ψάχνουν να επιταχύνουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο εκεί, είναι από τους λίγους κατασκευαστές και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, να επιταχύνουν και τη θέρμανση και την ψύξη του προϊόντος, θα ρίξω μια ματιά στο link που μου έστειλες, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σου!r άλλη μια ερώτηση, όταν αναφέρεσαι στο κενό, θα είναι για παράδειγμα μια αντλία κενού; Θυμήθηκα τη διαδικασία για την αφαίρεση του βουτανίου όταν κάνουμε την εξαγωγή BHO στη μαριχουάνα, δεν ξέρω αν η διαδικασία θα ήταν παρόμοια.
Δοκιμή αντιδραστηρίου
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο "secrets of methanphetamine....".