μετατρέψτε την υγρή μεθαμφεταμίνη σε κρύσταλλο

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Πρώτα απ 'όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα υπέροχο απόγευμα, η εταιρεία μου κατάφερε να διαπραγματευτεί ένα βαρέλι με 100 λίτρα υγρής μεθαμφεταμίνης, εργάζομαι στις πωλήσεις και δεν καταλαβαίνω πολλά για το χημικό μέρος, συναντώ μερικούς ανθρώπους που καταλαβαίνουν λίγο και ήρθα εδώ για να ζητήσω τη βοήθειά σας για να τα μετατρέψω σε κρυστάλλους, όπως MDA ή MDMA, εδώ στη χώρα μου υπάρχει ένας πυρετός για τη μεθαμφεταμίνη που πωλείται ως MD, αλλά σε κάποιο σημείο τα χημικά μπορεί να είναι λάθος, αυτό το MD όταν βγαίνει από το ziplock ή ένα αεροστεγές δοχείο αρχίζει να λιώνει από μόνο του, και αν αφεθεί να στεγνώσει σε φυσική μορφή μετατρέπεται σε κρύσταλλο, αν εκτεθεί σε ελαφρώς υψηλότερη θερμοκρασία επίσης λιώνει, ακόμη και όταν το ανακατεύεις απευθείας με το χέρι χωρίς τη χρήση γαντιού αρχίζει να λιώνει.

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
οι εν λόγω φωτογραφίες που έστειλα είναι από το προϊόν που πωλούν ως "mdma" που οι κρύσταλλοι λιώνουν και γίνονται υγροί, στη δοκιμή αντιδραστηρίου δεν αντιδρά εντελώς μωβ, είναι μεταξύ κίτρινου και μωβ, είναι κάποιο είδος αμφεταμίνης

Attachments

• 1QzBenmCYS.jpeg
    1QzBenmCYS.jpeg
    84 KB · Views: 1,097
  • AgECK29ShJ.jpeg
    AgECK29ShJ.jpeg
    65.2 KB · Views: 1,093
  • jS7lYEoFu6.jpeg
    jS7lYEoFu6.jpeg
    38.8 KB · Views: 1,065

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Χρησιμοποίησε κανείς αυτό το υλικό; Ποια ήταν τα αποτελέσματα; Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχει ένα μείγμα προϊόντων. Μεθαμφεταμίνη και αμφεταμίνη ή MDMA και MDA λόγω των χαρακτηριστικών της τεχνολογικής διαδικασίας. Τα υδροχλωρικά άλατα του δεύτερου φοβούνται την υγρασία και λιώνουν ακόμη και από τον υγρό αέρα. Για το πρώτο βήμα, πάρτε την ελάχιστη ποσότητα της ουσίας και διαλύστε τη σε ένα διαφανές ποτήρι σε ζεστό καθαρό νερό. Το νερό παίρνει την ελάχιστη ποσότητα για να διαλυθεί. Καλό είναι να μετράτε το βάρος της υγρής ουσίας (π.χ. 1g) και την ποσότητα του νερού (σε ml). Με βάση τα αποτελέσματα, θα προχωρήσουμε παρακάτω.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Γεια σας, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Τι είδους αλάτι μεθαμφεταμίνης αγοράσατε; Ή μήπως έχετε μεθαμφεταμίνη ελεύθερης βάσης στο βαρέλι;
Τι είδους αντιδραστήριο δοκιμής χρησιμοποιήσατε;

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Κρύσταλλοι λιώνουν. Οι κρύσταλλοι απορροφούν νερό από τον αέρα και λιώνουν. Αυτό προκαλείται συνήθως από την πολύ γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας της αντίδρασης ή από τη συλλογή υπερβολικά μεγάλης ποσότητας υλικού υψηλού βρασμού κατά την απόσταξη. Αρχικά, τοποθετούνται στη φιάλη φιλτραρίσματος και εφαρμόζεται κενό για να στεγνώσουν. Πρόκειται για μυστικά μεθαμφεταμίνης εμποτισμένα σε αιθέρα ή τολουόλιο και φιλτραρισμένα. Εάν αυτό δεν θεραπεύσει το πρόβλημα, η κοπή του υλικού σε καθαρότητα 50% θα πρέπει να το φροντίσει.
[Μυστικά της παρασκευής μεθαμφεταμίνης: Συμπεριλαμβανομένων συνταγών για MDA, έκσταση και άλλες ψυχεδελικές αμφεταμίνες] σελ.31

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1

Ευχαριστώ για την επιστροφή των αδελφών εδώ γύρω, ξεκινώντας από τον William, ναι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό και τα αποτελέσματα είναι σχετικά, μερικοί έχουν πολύ ισχυρές αντιδράσεις όπως διανοητική σύγχυση, επιταχυντής, στυλ MDA, πολύ μεγάλη διάρκεια, μερικοί πελάτες αναφέρουν ότι δεν αισθάνονται καμία επίδραση, γεγονός που επισημαίνει ότι το τελικό προϊόν που παράγει το εργαστήριο δεν είναι εντελώς ομοιόμορφο, πιστεύω ότι δεν έχουν καν μαγνητικό αναδευτήρα. Σχετικά με τη διαδικασία που με ρωτήσατε, μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Κυριολεκτικά η χημεία δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο, αλλά αυτό το φόρουμ θα γίνει η νέα μου πηγή μελετών, παίρνω 1 γραμμάριο της ουσίας και το βάζω σε πόσα ML ζεστού νερού; απ' όσο γνωρίζω, κόβουν το MD εδώ γύρω σαν κοκαΐνη, μετατρέποντας 1kg mdma σε 5-6kg αυτής της ανάμεικτης αηδίας.

@G. Patton Οι φωτογραφίες που έστειλα είναι από ένα κρύσταλλο που πουλάνε εδώ μόνο ως ευρωπαϊκό MD, αλλά όλα είναι φτιαγμένα εδώ στην περιοχή μας, για το βαρέλι το μόνο για το οποίο ενημερώθηκα είναι ότι πρόκειται για υγρή μεθαμφεταμίνη, είναι ένα είδος ελαιώδους υγρού κιτρινωπού χρώματος, το οποίο όταν εκτίθεται στον καθαρό αέρα έξω από το βαρέλι κρυσταλλώνεται από μόνο του. το αντιδραστήριο που δοκιμάστηκε είναι το MARQUIS, έχουμε ήδη πάρει άλλη μια παρτίδα από το ίδιο εργαστήριο και άλλοτε αντιδρά πολύ μωβ, άλλοτε εντελώς κίτρινο, δεν είναι ποτέ καλή ουσία και τα αποτελέσματα είναι πάντα τα ίδια, ένας μεγάλος φόβος που έχουμε είναι να μείνουμε στα χέρια αυτών των ανθρώπων που δεν φαίνεται να ξέρουν το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, τόσο πολύ που εγώ με έναν συνάδελφο που είναι τεχνικός χημείας που παίρνουμε κάποιες ερωτήσεις από τους ανθρώπους εκεί γιατί ούτε το εργαστήριο δεν ξέρει γιατί αυτή η "ΜΔ" λιώνει έξω από ένα κενό / αεροστεγές δοχείο. Από αυτά που έχουμε συζητήσει, προσπαθώ να πάρω τη διαδικασία που χρησιμοποιούν και τη συνταγή τους για να δω τι κάνουν λάθος, ξέρω ότι ψάχνουν να επιταχύνουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο εκεί, είναι από τους λίγους κατασκευαστές και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, να επιταχύνουν και τη θέρμανση και την ψύξη του προϊόντος, θα ρίξω μια ματιά στο link που μου έστειλες, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σου!r άλλη μια ερώτηση, όταν αναφέρεσαι στο κενό, θα είναι για παράδειγμα μια αντλία κενού; Θυμήθηκα τη διαδικασία για την αφαίρεση του βουτανίου όταν κάνουμε την εξαγωγή BHO στη μαριχουάνα, δεν ξέρω αν η διαδικασία θα ήταν παρόμοια.

Δοκιμή αντιδραστηρίου https://ufile.io/mdwm9si8

@edit Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο "secrets of methanphetamine....".

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,762
Deals
666
QblIMROaxH

MnXCRbcldx
Ad7tTPMYIW
Μυστικά της παρασκευής μεθαμφεταμίνης: MDA, έκστασης και άλλων ψυχεδελικών αμφεταμινών
Έτος: 2009
Σελίδες: 225
Αρχείο: download

Πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο που έχει γραφτεί ποτέ για το θέμα της παράνομης χημείας, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, την περίοδο! Ο ταπεινός και ευγενικός θείος σας εκπαιδεύει πρωταθλητές για πάνω από 20 χρόνια τώρα, και αυτό το tour de force της μυστικής εφευρετικότητας είναι ζωντανή απόδειξη του γεγονότος ότι το παιχνίδι δεν με έχει προσπεράσει. Αυτό που αποκαλύπτει αυτό το έργο, ακόμη περισσότερο από τα άλλα βιβλία μου, είναι η απόλυτη αχρηστία του λεγόμενου "πολέμου κατά των ναρκωτικών." Φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει "πόλεμος" κατά άψυχων αντικειμένων - μπορεί να υπάρξει μόνο πόλεμος κατά των ανθρώπων. Η ακατάπαυστη προσθήκη περισσότερων κοινών χημικών ουσιών στους καταλόγους που πρέπει να παρακολουθούνται από τη μυστική αστυνομία της Αμερικής δεν έχει κάνει τίποτα για να αναχαιτίσει την αδηφάγο όρεξη αυτού του έθνους για παράνομα ναρκωτικά. Ποια νέα κεράσματα έχουμε λοιπόν στην όγδοη έκδοση; Από τότε που έγραψα την έβδομη έκδοση αυτού του βιβλίου το 2004, όλα τα χάπια εφεδρίνης και ψευδοεφεδρίνης έχουν αποσυρθεί από τα ράφια και αποτελούν πλέον αντικείμενο "επίδειξης ταυτότητας". 1 έχω ανακαλύψει μια πολύ απλή και αποτελεσματική μέθοδο για να μαγειρέψετε τη δική σας εφεδρίνη και ψευδοεφεδρίνη σε δυνητικά μεγάλες κλίμακες χρησιμοποιώντας υλικά από καταστήματα με είδη σιδηρικών και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Έχω επίσης προσθέσει νέες διαδικασίες μαγειρέματος μεθαμφεταμίνης που εξαλείφουν εντελώς την ανάγκη απόκτησης ιωδίου ή κόκκινου φωσφόρου ή άνυδρης αμμωνίας. Έχω επίσης αναθεωρήσει τις προηγούμενες συνταγές για να επιτρέψω τη χρήση των ασθενέστερων ή νοθευμένων υλικών που βρίσκονται τώρα στα ράφια. Τι θα λέγατε να ξεχάσετε όλα αυτά τα χάπια και να μαγειρέψετε μανιτάρια από λάδι κανέλας; Ξέρω ότι θα σας αρέσει αυτό! Ή μήπως να ανοίξετε ένα μαγαζί χρησιμοποιώντας κοινά αρωματικά συστατικά') Ή οποιονδήποτε αριθμό από τα πιο συνηθισμένα και εύκολα διαθέσιμα βιομηχανικά χημικά που δεν μπορούν ποτέ να τεθούν υπό οποιοδήποτε είδος αποτελεσματικού ελέγχου των πωλήσεων; Απολαύστε αυτή την τελευταία δόση του περιοδικού για τους παράνομους μάγειρες. Θα εκπαιδεύσει, θα διασκεδάσει και θα ταρακουνήσει τους πυλώνες, όλα μαζί. Θα μείνετε αρκετά ευχαριστημένοι, είμαι σίγουρος!

Attachments

• arnxJCzXti.pdf
    10.2 MB · Views: 2,513

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Ναι, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε αντλία κενού και έκθεση υπό χαμηλή πίεση λίγα λεπτά για την εξάτμιση διαλυτών και άλλων υλικών υψηλού βρασμού. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε φιάλη διήθησης (φιάλη Bunsen) η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό σας.
ZHdQXxvgpm

Νομίζω ότι έχετε κάτι παράξενο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, έχετε τη βάση χωρίς υγρό. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μεθαμφεταμίνη, επειδή το μοβ χρώμα με το αντιδραστήριο MARQUIS δίνει MDMA/MDA/MDEA και το κίτρινο χρώμα - Methylone.

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Αν μάθετε τις αντιδράσεις τους, θα είναι πιο εύκολο για εμάς να καθαρίσουμε το προϊόν. Διαλύεται σε νερό - από 1ml ανά 1g και περαιτέρω σε 3-5ml.