Η AI αγόρασε επίσης μέσω escrow, και όταν σας έγραψα ότι έκλεισα κατά λάθος τη συμφωνία και θα με βοηθούσατε σε αυτό, μου απαντήσατε ότι θα πρέπει να μάθω από τα λάθη μου.
Εδώ υπάρχουν δύο επιλογές.
Η μία είναι να του το στείλω με τον ίδιο τρόπο που το στέλνω και τώρα, για να βεβαιωθώ ότι θα το παραλάβει
Η δεύτερη είναι να επιστρέψω όλα τα χρήματα, να διαγράψω όλες τις κακές κριτικές για αυτό και δεν θα συνεχίσω να τις γράφω στο μέλλον (δεν θα συμφωνήσει να διαγράψει τις κριτικές)
Δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε κανέναν. Έχω καλή φήμη σε αυτή την πλατφόρμα. Αλλά βιάζεται πάρα πολύ. Δεν επέλεξε τη μέθοδο παράδοσής μου και μου έδωσε κακές κριτικές, γεγονός που με ενόχλησε πολύ. Μου προκάλεσε την αδυναμία να επικοινωνήσω μαζί του ακόμη και αν το ήθελα.
Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με το αιτιολογικό ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει escrow. Επιλύστε το πρόβλημά σας με τον @Rcvendor(PE) παρακαλώ.
ναι καταλαβαίνω τώρα και για το μέλλον χρησιμοποιώ μόνο escrow.
Παραγγέλνω πολλές φορές από διαφορετικούς προμηθευτές και ποτέ δεν γράφω Τίποτα γι 'αυτούς επειδή είναι πραγματικοί (ακόμη και ότι πολλές αποστολές σταματούν και δεν τις λαμβάνω) αλλά αυτό είναι scammer για 100%
Έτσι, πραγματικά, συνέστησα σε όλους να χρησιμοποιούν escrow
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.