Νίκη κυρίες και κύριοι !
Παρασκεύασα 160mg ηρωίνης από 173mg ελεύθερης βάσης μορφίνης, που εξήχθησαν από 300mg χάπια θειικής μορφίνης που έληξαν το 2008 (ναι, πιθανώς φτιαγμένα το 2006, κατά συνέπεια αποθηκευμένα επί 17 χρόνια σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (κοντά στους 20°C).
Παρασκεύασα τον δικό μου οξικό ανυδρίτη από Na-Acetate+S2Cl2 και χρησιμοποίησα 1 γραμμάριο με τα 173mg της βάσης μου χωρίς μορφίνη, σε γυάλινη φιάλη των 10mL, στους 85°C ρυθμιζόμενη υπό συνεχή μαγνητική ανάδευση κατά τη διάρκεια 2H20λεπτών.
Βασικοποίηση με διάλυμα 10% NaOH, εκχύλιση με αιθέρα, εξάτμιση σε γυάλινα τρυβλία Petri στους 45°C (βλέπε εικόνα) ζυγίστηκε (160mg, καλή απόδοση), καλύφθηκε με απεσταγμένο νερό και οξύνθηκε κοντά στο pH2 με σταγόνες πυκνού HCl, εξουδετερώθηκε με διττανθρακικό νάτριο μέχρι το pH7.
Έγχυση IM :
1,5mg κατώτατο όριο, ελάχιστα αποτελέσματα (επομένως, προφανώς δεν είναι μορφίνη σε αυτό το επίπεδο)
3mg : η πραγματικά ισχυρή δόση μου (τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς καλύτερα από τη μορφίνη πιο ευχάριστα)
6mg: εμετός
Τέλεια, είναι πραγματική DAM κατά την εμπειρία μου, κοντά 2 έως 2,5 φορές πιο ισχυρή από την ιατρική μορφίνη.
Σκοπεύω να αναπαράγω τη σύνθεση με πιο λεπτομερείς πληροφορίες, εικόνες, υπολογισμούς, ακριβείς θερμοκρασίες και υλικά.
Θα δημιουργήσω μια καλά τεκμηριωμένη ειδική σελίδα για αυτή τη σύνθεση σε αυτό το φόρουμ όταν θα έχω τουλάχιστον 4 ή 5 συνθέσεις εμπειρίας.
(και περισσότερη μορφίνη από την κωδεΐνη μου, φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά)
-> Προσωπικός προβληματισμός : εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί το DAM δεν χρησιμοποιείται στο νοσοκομείο (ή ακόμα και νόμιμα) : το επίπεδο εθισμού είναι ισοδύναμο με το Tramadol για παράδειγμα, για μένα, το οποίο είναι πολύ χαμηλό. Ένα χρονικό κενό μιας εβδομάδας μεταξύ 2 δόσεων είναι σαν αυτό ενός πάρτι με φίλους : είναι ωραίο, αλλά δεν είναι πρόβλημα να περιμένεις την επόμενη εβδομάδα. Η παρατήρησή μου είναι : μόνο όσοι έχουν ήδη προβλήματα εθισμού θα μπορούσαν να έχουν προβλήματα εθισμού...