Question Shake and Bake

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
γιατί πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο; είναι κυριολεκτικά μια μέθοδος για να χάσετε τη ζωή σας

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Είναι γρήγορο και δεν απαιτεί μεγάλο εξοπλισμό, γι' αυτό και είναι ελκυστικό για πολλούς που δεν διαθέτουν μεγάλους πόρους και θέλουν να φτιάξουν κάτι από το τίποτα

• Like
Reactions: Xtc

ThisIsMyName

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Τι είναι αυτή η μέθοδος; Δεν την έχω ακούσει ποτέ. Είμαι πολύ νέος στην πλευρά του συγχρονισμού των πραγμάτων. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό;

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609

Το Shake N Bake είναι μια σύνθεση ενός δοχείου για τη μεθαμφεταμίνη. Μια πολύ εύκολη αλλά επικίνδυνη διαδικασία.
Έτσι παρασκευαζόταν τις περισσότερες φορές η παλιά μεθαμφεταμίνη των μηχανόβιων στις πολιτείες.

Μπορείτε απλά να αναζητήσετε τα βίντεο 'Shake N Bake Meth Synthesis' στο youtube, εκεί θα καταλάβετε καλά περί τίνος πρόκειται

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Αρκεί να κάνετε αναζήτηση σε αυτόν τον ιστότοπο. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ. Βασικά βάζετε ψευδοεφεδρίνη, λωρίδες λιθίου από μπαταρίες, νιτρικό αμμώνιο από ψυχρές συσκευασίες, αλισίβα και διαιθυλαιθέρα από το υγρό εκκίνησης σε ένα μπουκάλι PET και το αναδεύετε. Με συχνή εξαέρωση λόγω της δημιουργίας πίεσης κατά την αντίδραση που ακολουθεί. Υπάρχει πάντα κίνδυνος έκρηξης όταν χρησιμοποιείται λίθιο. Το λίθιο θα μειώσει το ψευδό και το νιτρικό αμμώνιο θα το αμινώσει. Λόγω του βασικού περιβάλλοντος που δημιουργεί η αλισίβα, η ελεύθερη βάση της μεθαμμωνίας θα διαλυθεί στον αιθέρα.