- Reaction score
- 8
Γεια σας. Ανακάλυψα αυτό το θαυμάσιο φόρουμ πριν από περίπου 2 μήνες και είναι τόσο γεμάτο από εξαιρετικές και χρήσιμες πληροφορίες.. με κάνει να μετανιώνω που δεν έμαθα χημεία στο λύκειο τουλάχιστον..
Παρακολούθησα όλα τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί εδώ.
Επιθυμώ να παράγω σε μεσαία κλίμακα.
Θέλω να φτιάξω 4mmc και 3cmc. Καταλαβαίνω ότι η διαδικασία είναι η ίδια η μόνη διαφορά είναι η πρόδρομη ουσία με την οποία ξεκινάτε;
Για το 4mmc είναι η 2-βρωμο-4-μεθυλοπροπιεοφαινόνη ή αλλιώς 2b4mp; και για το 3cmc είναι
2-βρωμο-3'-χλωροπροπιεοφαινόνη ή αλλιώς 2b3c
Αγόρασα εργαστηριακό εξοπλισμό.
Έχω ένα μίξερ πάνω από το κεφάλι, ένα ποτήρι ζέσεως 3000ml και ένα χωνί sepparatory, αλλά μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο αν χρειαστεί.
Η απλούστερη μέθοδος από τη δική μου οπτική γωνία είναι αυτή:
Αυτή η μέθοδος φαίνεται να είναι εύκολη, αλλά αυτή η μέθοδος είναι από
4'-μεθυλοπροπιφαινόνη και αν αγοράσω...
2-bromo-4-methylpropiophenone από το φόρουμ θα χρειαστεί να ακολουθήσω μόνο το βίντεο από το 3:23. σωστά;
μετά το 3:23 παίρνει "Η βρωμίωση της 4-μεθυλο-προπιεοφαινόνης δίνει 2-βρωμο-4-μεθυλο-προπιεοφαινόνη σε βενζόλιο".
Δεν μπορώ να βρω βενζόλιο αλλά καταλαβαίνω ότι το τολουόλιο είναι επίσης καλό.
άρα για να μπορέσω να μιμηθώ το βίντεο θα πρέπει να ξεκινήσω με τολουόλιο και να προσθέσω 2-βρωμο-4-μεθυλοπροπιεοφαινόνη ? και μετά να συνεχίσω όπως στο βίντεο?
Επίσης... Δεν μπορώ να βρω υδροχλωρικό οξύ HCI αλλά βρήκα υδροβρωμικό οξύ HBr.
μπορώ λοιπόν να χρησιμοποιήσω τολουόλιο αντί για βενζόλιο και HBr αντί για HCI?
.
Παρακολούθησα όλα τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί εδώ.
Επιθυμώ να παράγω σε μεσαία κλίμακα.
Θέλω να φτιάξω 4mmc και 3cmc. Καταλαβαίνω ότι η διαδικασία είναι η ίδια η μόνη διαφορά είναι η πρόδρομη ουσία με την οποία ξεκινάτε;
Για το 4mmc είναι η 2-βρωμο-4-μεθυλοπροπιεοφαινόνη ή αλλιώς 2b4mp; και για το 3cmc είναι
2-βρωμο-3'-χλωροπροπιεοφαινόνη ή αλλιώς 2b3c
Αγόρασα εργαστηριακό εξοπλισμό.
Έχω ένα μίξερ πάνω από το κεφάλι, ένα ποτήρι ζέσεως 3000ml και ένα χωνί sepparatory, αλλά μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο αν χρειαστεί.
Η απλούστερη μέθοδος από τη δική μου οπτική γωνία είναι αυτή:
4-MMC (μεφεδρόνη). Πλήρες εκπαιδευτικό βίντεο.
Αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει έναν απλό τρόπο σύνθεσης της 4-MMC (μεφεδρόνης) σε μικρή κλίμακα από την 4'-μεθυλοπροπιφαινόνη. Υπάρχει συνολικό βιντεοσκοπημένο εγχειρίδιο σύνθεσης που εξηγεί τα πάντα και δίνει την ευκαιρία να φτιάξει 4-MMC σε κάθε αρχάριο της οργανικής σύνθεσης. Εξοπλισμός και γυάλινα σκεύη: Στρογγυλός πυθμένας...
bbgate.com
Αυτή η μέθοδος φαίνεται να είναι εύκολη, αλλά αυτή η μέθοδος είναι από
4'-μεθυλοπροπιφαινόνη και αν αγοράσω...
2-bromo-4-methylpropiophenone από το φόρουμ θα χρειαστεί να ακολουθήσω μόνο το βίντεο από το 3:23. σωστά;
μετά το 3:23 παίρνει "Η βρωμίωση της 4-μεθυλο-προπιεοφαινόνης δίνει 2-βρωμο-4-μεθυλο-προπιεοφαινόνη σε βενζόλιο".
Δεν μπορώ να βρω βενζόλιο αλλά καταλαβαίνω ότι το τολουόλιο είναι επίσης καλό.
άρα για να μπορέσω να μιμηθώ το βίντεο θα πρέπει να ξεκινήσω με τολουόλιο και να προσθέσω 2-βρωμο-4-μεθυλοπροπιεοφαινόνη ? και μετά να συνεχίσω όπως στο βίντεο?
Επίσης... Δεν μπορώ να βρω υδροχλωρικό οξύ HCI αλλά βρήκα υδροβρωμικό οξύ HBr.
μπορώ λοιπόν να χρησιμοποιήσω τολουόλιο αντί για βενζόλιο και HBr αντί για HCI?
.