- Reaction score
- 8
Γεια σας,
όπως έχω ήδη περιγράψει σε άλλο νήμα έχω προβλήματα με τη σύνθεση φωσφορικής αμφεταμίνης από P2NP μέσω Al/Hg. Έχω ήδη κάνει δύο παρτίδες με το ίδιο αποτέλεσμα: πολύ μεγάλη απόδοση οποιουδήποτε ανόργανου άλατος (για παράδειγμα 85g από 10g P2NP). Ακολούθησα κάθε βήμα από τα βίντεο από αυτόν τον ιστότοπο και διάβασα περίπου κάθε νήμα σε αυτό το φόρουμ και επίσης μερικά άλλα howtos. Έκανα αλκανισμό της τελευταίας μου παρτίδας πριν από περίπου 14 ώρες και έτσι είναι τώρα
Ξέρει κανείς τι μπορεί να πήγε στραβά με τις δύο πρώτες παρτίδες, ποιο λάθος θα μπορούσε να προκαλέσει τα αποτελέσματα που πήρα; Τι να κάνω με αυτή την παρτίδα; Να μεταγγίσω μόνο το πρώτο στρώμα, να μεταγγίσω τα δύο πρώτα ή να μεταγγίσω και τα δύο σε 2 διαφορετικά ποτήρια ζέσεως;
Είμαι ευτυχής για οποιαδήποτε πληροφορία, ευχαριστώ εκ των προτέρων,
lee
όπως έχω ήδη περιγράψει σε άλλο νήμα έχω προβλήματα με τη σύνθεση φωσφορικής αμφεταμίνης από P2NP μέσω Al/Hg. Έχω ήδη κάνει δύο παρτίδες με το ίδιο αποτέλεσμα: πολύ μεγάλη απόδοση οποιουδήποτε ανόργανου άλατος (για παράδειγμα 85g από 10g P2NP). Ακολούθησα κάθε βήμα από τα βίντεο από αυτόν τον ιστότοπο και διάβασα περίπου κάθε νήμα σε αυτό το φόρουμ και επίσης μερικά άλλα howtos. Έκανα αλκανισμό της τελευταίας μου παρτίδας πριν από περίπου 14 ώρες και έτσι είναι τώρα
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Το μεσαίο μοιάζει με το πάνω στρώμα των 2 πρώτων παρτίδων μου, δεν ξέρω γιατί πήρα ένα τρίτο στρώμα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να πήγε στραβά με τις δύο πρώτες παρτίδες, ποιο λάθος θα μπορούσε να προκαλέσει τα αποτελέσματα που πήρα; Τι να κάνω με αυτή την παρτίδα; Να μεταγγίσω μόνο το πρώτο στρώμα, να μεταγγίσω τα δύο πρώτα ή να μεταγγίσω και τα δύο σε 2 διαφορετικά ποτήρια ζέσεως;
Είμαι ευτυχής για οποιαδήποτε πληροφορία, ευχαριστώ εκ των προτέρων,
lee