Λήψη οπίου από ολόκληρο το φυτό παπαρούνας!

ZS.28

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Γεια σε όλους, έχω 50 παπαρούνες που αναπτύσσονται, έχουν ανθίσει μέχρι τώρα. Με ενδιέφερε η εξαγωγή του οπίου από ολόκληρο το φυτό, διότι το να χαράξω τον λοβό της παπαρούνας μου φαίνεται ότι είναι σπατάλη παπαρούνας, διότι ολόκληρο το φυτό περιέχει αλκαλοειδή.

Αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς να το κάνω, πρέπει να το ξεριζώσω από το έδαφος να το πλύνω και μετά να το βράσω σε νερό, να το φιλτράρω και μετά να εξατμίσω το νερό;

Ή ποια θα ήταν η καλύτερη διαδικασία;

T 3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Δεν είναι καθόλου σπατάλη αν θέλεις 2 φορές την απόδοση σου ή μεγαλύτερη καθώς η παπαρούνα όταν είναι σωστά χαραγμένη θα συνεχίσει να στάζει το λατέξ που ψάχνεις και συνεχίζει να κάνει More που δεν θα συνέβαινε απλά να τα κόψεις.. θα εξακολουθεί να λειτουργεί όμως βάζοντας τα σε μια κατσαρόλα με νερό και σιγοβράζοντας ελαφρά φιλτράροντας το ξύσιμο αλλά μου αρέσει να ξεχωρίζω τα κοτσάνια από τους λοβούς και να βράζω και να μειώνω όπως έλεγες...

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
297
Έτσι γίνεται - εξάγετε ολόκληρο το φυτό. Συλλέξτε, στεγνώστε τα κόκαλα και αλέστε τα όσο το δυνατόν πιο λεπτά. Η αλκοόλη (οποιαδήποτε) είναι ο διαλύτης επιλογής, το νερό δεν είναι καθόλου καλό.

• Like
Reactions: T 3

ZS.28

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Γιατί όχι το νερό; Μπορείτε να αναλύσετε τη μέθοδο; θα πρέπει να τα συγκομίσω όταν είναι ξηρά, γιατί συνήθως τα συγκομίζω όταν βρίσκονται στο αποκορύφωμα της ωριμότητάς τους, όταν έχουν το περισσότερο όπιο aka είναι ακόμα πράσινα.

T 3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Εφόσον έχουν περάσει 5-7 ημέρες μετά την πτώση όλων των πετάλων θα πρέπει να έχετε καλή απόδοση σιγοβράζοντας με νερό αλλά μην ξεπεράσετε τους 80 C (νομίζω ότι οι 45 C είναι οι καλύτεροι) temp wise καθώς μπορεί να αρχίσει να διασπάται η μορφίνη. Θα πρέπει σίγουρα να ξύσετε ή να χαράξετε ένα και να δείτε αν αρχίζει να βγαίνει καλοσύνη...

Last edited: