- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 53
Προέρχομαι από μια χώρα που δεν έχει πλούσια αγορά φαρμάκων. Μονότονη αγορά, speed, κοκαΐνη, χόρτο, mdma. Και σκέφτομαι να φέρω κάποια "νέα" ναρκωτικά για τον κόσμο. Δεν εννοώ καινούργια όπως τα πρόσφατα βρεθέντα και φτιαγμένα ναρκωτικά ή οι συνδυασμοί ναρκωτικών, εννοώ καινούργια όπως δεν ήταν ποτέ στη χονδρική στους δρόμους. Για παράδειγμα, η μεφεδρόνη δεν ήταν ποτέ εδώ. Κανείς δεν την πουλούσε και κανείς δεν είχε μεγάλη ποσότητα για να τη διανείμει, ίσως μόνο μια μικρότερη ποσότητα την οποία θεωρούσε εξωτική και τη χρέωνε πολύ περισσότερο. Αυτό ήταν πριν από μερικά χρόνια και από τότε κανείς δεν την είχε δει ποτέ, πόσο μάλλον να την πουλήσει. Η σκέψη μου ήταν να πάρω για παράδειγμα μεφεδρόνη και να την πουλήσω ακριβότερα από ότι θα έπρεπε γιατί ξέρω ότι ο κόσμος θα φρικάρει με ένα νέο ναρκωτικό στους δρόμους και θα αγοράσει τόνους από αυτό. Αλλά και πάλι δεν ξέρω γιατί είμαι από μια μικρή περιοχή και νομίζω ότι η λέξη μπορεί να διαδοθεί πολύ γρήγορα σε λάθος αυτιά ανθρώπων, στους ομοσπονδιακούς και στον ανταγωνισμό στο δρόμο.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάποιες σκέψεις!
Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάποιες σκέψεις!