Question Χρειάζεστε βοήθεια για την αφαίρεση του χρώματος από το fetty (fentanal)!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Έχω κολλήσει με περίπου ενάμισι Οζ μπλε φέτι (φαιντανύλη) . Είναι κομμάτια ποιότητας δρόμου, όχι καθαρή φαιντανύλη. Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να αφαιρέσω το χρώμα; Υποθέτω ότι είναι απλά χρώμα τροφίμων και σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω ασετόν όπως έχω κάνει στο παρελθόν με μεθαμφεταμίνη. Θα μπορούσε αυτό να λειτουργήσει; Πώς θα αφαιρέσω το κόψιμο; Σας ευχαριστώ.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Κατά τη γνώμη μου χρειάζεστε ποσοτική ανάλυση. Η μπλε χρωστική στο φέτι σου δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως η ίδια πρόσμειξη που είδες στη μεθαδόνη, αφού δεν πρόκειται για μεθαδόνη και ο κύριος όγκος του υλικού είναι πιθανώς λιγότερο από μοναδιαίος με άγνωστη αλληλεπίδραση με την ακετόνη/διαλύτη.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Αν πρέπει να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις, αμφιβάλλω αν είστε προετοιμασμένοι για το χειρισμό καθαρής φεντανύλης, αλλά καλά, εδώ είμαστε:
Μια εκχύλιση με οξύ-βάση Α/Β θα πρέπει να αφαιρέσει τα κοψίματα και το χρώμα και η ανακρυστάλλωση θα δώσει καθαρό προϊόν. Τώρα είναι πιθανώς Fentanyl.HCl ή Fentanyl.Citrate. διαλύετε σε νερό, φιλτράρετε, όλη η Fentanyl θα πρέπει να είναι στο διήθημα (το υγρό), Κάνετε αλκαλικό με προσεκτική προσθήκη διαλύματος ανθρακικού νατρίου μέχρι το ph να είναι >10. εκχυλίζετε με μη πολικό διαλύτη όπως τολουόλιο ή ξυλόλιο. πλένετε το εκχύλισμα με νερό. Προσθέστε κιτρικό οξύ (άνυδρο) σε αλκοόλη (το IPA είναι μια χαρά) μέχρι το ph να είναι 5-6. Το F-Citrate θα πρέπει να πέσει έξω. πλύνετε το πράγμα με περισσότερο ξηρό ξυλόλιο ή τολουόλιο και στη συνέχεια με naphta (Shellsol είναι στη γωνία σας) και αφήστε το να στεγνώσει σε τραγανή σκόνη. Αν δεν είναι τραγανή σκόνη διαλύστε σε ελάχιστη ποσότητα HOT IPA και προσθέστε ξηρή ακετόνη και στο ψυγείο. Πλύνετε τα προκύπτοντα πράγματα με naphta και τώρα θα πρέπει πραγματικά να είναι ξηρή σκόνη.

Προσπαθήστε να μην σκοτώσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους.
Η φεντανύλη είναι ένα άθλιο φάρμακο με κακό προφίλ ασφαλείας να το γνωρίζετε αυτό.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Εκτιμώ τη βοήθειά σας, αν και δεν υπάρχει λόγος να είστε αγενής μαζί μου στην αρχή. Και για την ιστορία, δεν χρησιμοποιώ φαιντανύλη, αλλά στην περιοχή μου η ηρωίνη έχει εξαφανιστεί και όλοι θέλουν να αγοράσουν αυτό το σκατό. Αλλά το μπλε πράγμα έκανε τους πάντες να παραπονιούνται λόγω της γεύσης του. Η εκχύλιση για την οποία μιλάς είναι αυτή που έχω κάνει εκατοντάδες φορές για την μεθαμφεταμίνη red phos. Ευχαριστώ και πάλι.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Δεν θα θεωρούσα την απάντηση αγενή, απλώς αυτό το γεγονός ισχύει για τους περισσότερους από εμάς και ο OrgUnikum ήταν προστατευτικός απέναντί σας. Παρ' όλα αυτά σας έδωσε τις πληροφορίες που ζητήσατε, κάτι που εγώ δεν έκανα λόγω του ότι και η δική μου στάση ήταν κάπως προστατευτική. Η εργασία με αυτό το υλικό πρέπει να πραγματοποιείται με όλα τα ΜΑΠ που μπορείτε να πάρετε, η χημεία μεθαμφεταμίνης είναι λίγο πολύ επίπεδο εισόδου σε σύγκριση με αυτή τη διαδικασία καθαρισμού. Να θυμάστε ότι τα περισσότερα γυάλινα σκεύη και ΜΑΠ πρέπει να καταστρέφονται μετά τη χρήση για λόγους ασφαλείας, ένας μικροσκοπικός λεκές στο τραπέζι ή στο παλτό του εργαστηρίου είναι αρκετά ισχυρός για να σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχετε αρκετή εμπειρία επικίνδυνης χημείας με μεθαμφεταμίνη για να μπορείτε να χειριστείτε το σχηματισμό ελεύθερης αζώτου/αλατιού. Ενώ η αναγωγή P/I2 είναι ένας κίνδυνος έκρηξης/πυρκαγιάς, αυτός είναι ένας κίνδυνος τοξικότητας, όπως ίσως γνωρίζετε ότι μια μεγάλη βρεγμένη πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει μια ανεξέλεγκτη σύνθεση μεθαμφεταμίνης (στοιχηματίζω μάλιστα ότι μπορεί να σας έχει σώσει την ελευθερία σας στο παρελθόν), στην περίπτωση του fent χρειάζεστε σαν ένα σούπερ μικρό δωμάτιο που θα καλύψετε με χοντρό πλαστικό folil παντού και hazmat+gas-mask+stirdy γάντια και μέσα για να γδύσετε το hazmat χωρίς να το αγγίξετε άμεσα. Και φυσικά να κάνεις μια αραίωση (κοπή) του fent η οποία πρέπει να αναμιχθεί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ώστε να μην υπάρξει το ενδεχόμενο hotspot (κάποιος γνωστός μου πέθανε από hotspot του fent). Εγώ ήμουν το άτομο που υποκίνησα την καταστροφή του υλικού και παρείχα τη μέθοδο. Μου αρέσει η φεντανύλη αλλά δέχομαι μόνο φαρμακευτική ποιότητα στην περίπτωση που δεν μου είναι διαθέσιμη κατά βούληση. Με αυτόν τον τρόπο δεν εθίζομαι ποτέ στα οπιούχα, ή τουλάχιστον μέχρι στιγμής είχα μόνο την έκπληξη ότι ο εθισμός για τον οποίο ήμουν σίγουρος αποδείχθηκε απατηλός. Τις καλύτερες ευχές μου! Υ.Γ. παρακαλώ ερευνήστε την προσέγγιση και ζητήστε τη γνώμη του ειδικού, προσπαθήστε να βρείτε κάποιον με προηγούμενη πρακτική εμπειρία ως οδηγό.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Οι άνθρωποι έχουν γίνει αρκετά ευαίσθητοι στο da Intanetz, τώρα λοιπόν αγαπητέ @InnocentBystander23, συγγνώμη αυτό είναι το πιο ωραίο που μπορώ να κάνω χωρίς να υποδυθώ την παγκόσμια νταντά οποιουδήποτε, οπότε δεν θα γίνει καλύτερο, πάρτε το ή αφήστε το.

Μου λείπουν οι olde dayz των flamewars υψηλής ποιότητας και όχι, το flaming δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το να φωνάζεις προσβολές ή απειλές. Όλα πήραν την κάτω βόλτα, το Διαδίκτυο πέθανε στην πραγματικότητα την ημέρα που η AOL συνέδεσε το Missisippi (η ημερομηνία είναι απλή σύμπτωση) και αντικαταστάθηκε από μια μεταμφιεσμένη πλατφόρμα αγορών.
Οι γέροι, πάντα θρηνούν, ξέρω, ξέρω, ας μιλήσουμε για τον πόλεμο τότε......🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Εκτιμώ τη διορατικότητά σας. δεν έχω την πολυτέλεια να καταστρέψω τα γυάλινα σκεύη μου αυτή τη στιγμή, οπότε θα τα αφήσω ως έχουν και δεν θα τα πειράξω. ευχαριστώ.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
δεν χρειάζεται να θρυμματίσετε κυριολεκτικά τα γυάλινα σκεύη σας, απλώς επεξεργαστείτε τα με ισχυρό οξειδωτικό όπως το διάλυμα piranha.