Δεν θα θεωρούσα την απάντηση αγενή, απλώς αυτό το γεγονός ισχύει για τους περισσότερους από εμάς και ο OrgUnikum ήταν προστατευτικός απέναντί σας. Παρ' όλα αυτά σας έδωσε τις πληροφορίες που ζητήσατε, κάτι που εγώ δεν έκανα λόγω του ότι και η δική μου στάση ήταν κάπως προστατευτική. Η εργασία με αυτό το υλικό πρέπει να πραγματοποιείται με όλα τα ΜΑΠ που μπορείτε να πάρετε, η χημεία μεθαμφεταμίνης είναι λίγο πολύ επίπεδο εισόδου σε σύγκριση με αυτή τη διαδικασία καθαρισμού. Να θυμάστε ότι τα περισσότερα γυάλινα σκεύη και ΜΑΠ πρέπει να καταστρέφονται μετά τη χρήση για λόγους ασφαλείας, ένας μικροσκοπικός λεκές στο τραπέζι ή στο παλτό του εργαστηρίου είναι αρκετά ισχυρός για να σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχετε αρκετή εμπειρία επικίνδυνης χημείας με μεθαμφεταμίνη για να μπορείτε να χειριστείτε το σχηματισμό ελεύθερης αζώτου/αλατιού. Ενώ η αναγωγή P/I2 είναι ένας κίνδυνος έκρηξης/πυρκαγιάς, αυτός είναι ένας κίνδυνος τοξικότητας, όπως ίσως γνωρίζετε ότι μια μεγάλη βρεγμένη πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει μια ανεξέλεγκτη σύνθεση μεθαμφεταμίνης (στοιχηματίζω μάλιστα ότι μπορεί να σας έχει σώσει την ελευθερία σας στο παρελθόν), στην περίπτωση του fent χρειάζεστε σαν ένα σούπερ μικρό δωμάτιο που θα καλύψετε με χοντρό πλαστικό folil παντού και hazmat+gas-mask+stirdy γάντια και μέσα για να γδύσετε το hazmat χωρίς να το αγγίξετε άμεσα. Και φυσικά να κάνεις μια αραίωση (κοπή) του fent η οποία πρέπει να αναμιχθεί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ώστε να μην υπάρξει το ενδεχόμενο hotspot (κάποιος γνωστός μου πέθανε από hotspot του fent). Εγώ ήμουν το άτομο που υποκίνησα την καταστροφή του υλικού και παρείχα τη μέθοδο. Μου αρέσει η φεντανύλη αλλά δέχομαι μόνο φαρμακευτική ποιότητα στην περίπτωση που δεν μου είναι διαθέσιμη κατά βούληση. Με αυτόν τον τρόπο δεν εθίζομαι ποτέ στα οπιούχα, ή τουλάχιστον μέχρι στιγμής είχα μόνο την έκπληξη ότι ο εθισμός για τον οποίο ήμουν σίγουρος αποδείχθηκε απατηλός. Τις καλύτερες ευχές μου! Υ.Γ. παρακαλώ ερευνήστε την προσέγγιση και ζητήστε τη γνώμη του ειδικού, προσπαθήστε να βρείτε κάποιον με προηγούμενη πρακτική εμπειρία ως οδηγό.