- Reaction score
- 2
Προσπαθώ να εξαγάγω/διαχωρίσω το API (δραστικό φαρμακευτικό συστατικό|) υδροχλωρική μεθαδόνη από το στόμα 1mg/1ml.
όπου έχω την έδρα μου είναι ένα πράσινου χρώματος μέτρια παχύρρευστο σιρόπι.
Υπάρχουν πολλές εταιρείες που παράγουν παρόμοια προϊόντα με διαφορετικά συστατικά.
Δεν κατονομάζω την εταιρεία, αλλά αυτή είναι η λίστα με τα έκδοχα.
Κατάλογος εκδόχων
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με μια πλήρη εκχύλιση με λεπτομέρειες; Έχω αρκετά βασική εμπειρία αλλά έχω διαβάσει πολλά. Έχω αγοράσει κάποια βασικά πράγματα - χωνιά διαχωρισμού, φιλτράρισμα υπό κενό, συσκευή απόσταξης κ.λπ. Και είμαι ευτυχής να αγοράσω οτιδήποτε χρειαστεί για να κάνω αυτή την εκχύλιση/ διαχωρισμό.
Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για μια ολοκληρωμένη διαδικασία, αλλά ακόμη και μια καλή αρχή θα εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ.
όπου έχω την έδρα μου είναι ένα πράσινου χρώματος μέτρια παχύρρευστο σιρόπι.
Υπάρχουν πολλές εταιρείες που παράγουν παρόμοια προϊόντα με διαφορετικά συστατικά.
Δεν κατονομάζω την εταιρεία, αλλά αυτή είναι η λίστα με τα έκδοχα.
Κατάλογος εκδόχων
Προπυλενογλυκόλη | Φ. Ευρ. |
Υδροξυβενζοϊκό μεθύλιο | Ph. Eur |
Υδροξυβενζοϊκό προπύλιο | Ph. Eur |
Υγρή μαλτιτόλη | Ph. Eur |
Καραμέλα E150 | |
Μπλε πατέντα V (E131) | |
Καθαρισμένο νερό |
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με μια πλήρη εκχύλιση με λεπτομέρειες; Έχω αρκετά βασική εμπειρία αλλά έχω διαβάσει πολλά. Έχω αγοράσει κάποια βασικά πράγματα - χωνιά διαχωρισμού, φιλτράρισμα υπό κενό, συσκευή απόσταξης κ.λπ. Και είμαι ευτυχής να αγοράσω οτιδήποτε χρειαστεί για να κάνω αυτή την εκχύλιση/ διαχωρισμό.
Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για μια ολοκληρωμένη διαδικασία, αλλά ακόμη και μια καλή αρχή θα εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ.