Looking for a vendor Πρόδρομες ουσίες MDMA εντελώς νόμιμες στις ΗΠΑ;

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Ψάχνω για εναλλακτικές λύσεις για τους γλυκιδικούς εστέρες και τα άλατα της pmk και στις ΗΠΑ παρακολουθούνται πλέον σε κάποια μορφή, από αυστηρά παράνομη έως και στη λίστα ειδικής επιτήρησης. Είναι γνωστά, και για τις ανάγκες της ασφάλειάς μου αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Έτσι, πρόσφατα έβαλαν αυτά τα χημικά στον κατάλογο ειδικής επιτήρησης,

2-(1,3-βενζοδιοξολ-5-υλ)-3-οξοβουτανικό μεθύλιο (MAMDPA- MDMAPA)

Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει την αιθυλική έκδοση αυτής της χημικής ουσίας.

Υπάρχει επίσης μια μη ελεγχόμενη πρόδρομη ουσία αμφεταμίνης analogus του MAPA, αλλά πιστεύω ότι το MGPA, ή μεθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό, είναι απολύτως νόμιμο στις ΗΠΑ, καθώς και το αιθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό.

Αναρωτιέμαι αν είναι διαθέσιμη η μεθυλενοδιοξική έκδοση του 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικού μεθυλίου ή η αιθυλική ποικιλία.

Διαφορετικά, αν υπάρχουν νέες, νόμιμες χημικές ουσίες στις ΗΠΑ, είμαι επίσης ανοιχτός σε αυτές. Αν κάποιος μπορεί να με κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ήταν υπέροχο! Σας ευχαριστώ!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Κανένα από αυτά δεν είναι " απολύτως νόμιμο" στις ΗΠΑ βάσει του νόμου περί αναλόγων. Η πιο χαμηλής σημασίας πρόδρομη ουσία του mdma είναι μακράν το Sassafras albilum. Είναι ευρέως διαθέσιμο στις ανατολικές ΗΠΑ. 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο. Υποθέτω ότι εξετάζω πράγματα που εμπίπτουν στον νόμο περί αναλογικών πράξεων, καθώς φαίνεται ότι δεν χρησιμοποιείται συχνά για τη δίωξη. Ισχυρά γκρίζα περιοχή, αν αυτό έχει νόημα.

Έτσι, αυτό ανατρέπει τη σκέψη μου...

Το Sassafras συναντάται περισσότερο από την ανατολή, η νότια και η μεσοανατολική περιοχή το έχουν επίσης. Είναι πολύ βολικό για χημεία προσωπικής κλίμακας. Αυτό και η βανίλια.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Λοιπόν, πρόκειται για ομοσπονδιακό νόμο που σημαίνει ότι θα πρέπει να σας απαγγελθούν κατηγορίες από την Dea, και θα είναι ομοσπονδιακές κατηγορίες και ομοσπονδιακή φυλακή αν πεισθείτε. Δεν θα υπολόγιζα ότι η τοπική ΛΕ ΔΕΝ θα τους καλούσε όμως, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα το έκαναν

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
28
ρίξτε μια ματιά στη σύνθεση της δικής σας mdp2p. μπορείτε να ξεκινήσετε από την αιθυλική βανιλλίνη