- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 69
Ψάχνω για εναλλακτικές λύσεις για τους γλυκιδικούς εστέρες και τα άλατα της pmk και στις ΗΠΑ παρακολουθούνται πλέον σε κάποια μορφή, από αυστηρά παράνομη έως και στη λίστα ειδικής επιτήρησης. Είναι γνωστά, και για τις ανάγκες της ασφάλειάς μου αυτό αποτελεί πρόβλημα.
Έτσι, πρόσφατα έβαλαν αυτά τα χημικά στον κατάλογο ειδικής επιτήρησης,
2-(1,3-βενζοδιοξολ-5-υλ)-3-οξοβουτανικό μεθύλιο (MAMDPA- MDMAPA)
Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει την αιθυλική έκδοση αυτής της χημικής ουσίας.
Υπάρχει επίσης μια μη ελεγχόμενη πρόδρομη ουσία αμφεταμίνης analogus του MAPA, αλλά πιστεύω ότι το MGPA, ή μεθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό, είναι απολύτως νόμιμο στις ΗΠΑ, καθώς και το αιθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό.
Αναρωτιέμαι αν είναι διαθέσιμη η μεθυλενοδιοξική έκδοση του 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικού μεθυλίου ή η αιθυλική ποικιλία.
Διαφορετικά, αν υπάρχουν νέες, νόμιμες χημικές ουσίες στις ΗΠΑ, είμαι επίσης ανοιχτός σε αυτές. Αν κάποιος μπορεί να με κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ήταν υπέροχο! Σας ευχαριστώ!
Έτσι, πρόσφατα έβαλαν αυτά τα χημικά στον κατάλογο ειδικής επιτήρησης,
2-(1,3-βενζοδιοξολ-5-υλ)-3-οξοβουτανικό μεθύλιο (MAMDPA- MDMAPA)
Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει την αιθυλική έκδοση αυτής της χημικής ουσίας.
Υπάρχει επίσης μια μη ελεγχόμενη πρόδρομη ουσία αμφεταμίνης analogus του MAPA, αλλά πιστεύω ότι το MGPA, ή μεθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό, είναι απολύτως νόμιμο στις ΗΠΑ, καθώς και το αιθυλικό 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικό.
Αναρωτιέμαι αν είναι διαθέσιμη η μεθυλενοδιοξική έκδοση του 3-οξο-4-φαινυλοβουτυρικού μεθυλίου ή η αιθυλική ποικιλία.
Διαφορετικά, αν υπάρχουν νέες, νόμιμες χημικές ουσίες στις ΗΠΑ, είμαι επίσης ανοιχτός σε αυτές. Αν κάποιος μπορεί να με κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ήταν υπέροχο! Σας ευχαριστώ!