Question Το οξείδιο του μαγνησίου προστίθεται με άλλα οξείδια όπως ο ψευδάργυρος ή το ασβέστιο

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Hello l am having trouble finding any good info about grignard alternative synth reagents im starting with thinking adding other oxides like zinc and calcium in right amounts in some way or connection or anything anyone else knows possibly break it down. Δεν έχω καμία εμπειρία ή γνώση με το Br το μόνο πράγμα που δεν αισθανόμουν άνετα να ασχοληθώ ποτέ με αυτό "ακόμα δεν το κάνω" Ενδιαφέρομαι κάπως για το βρωμιούχο νάτριο αλλά όχι το αέριο και νομίζω ότι το χλωροβενζόλιο είναι ωραίο.
- Πραγματικά δεν θέλω να έχω ένα από εκείνα τα ωχ σκατά, 0 έως 700c έξω από το παράθυρο και στη συνέχεια να σκεφτείς ότι σε έπεισε ότι μόλις είδες και άκουσες το ίδιο κτύπημα έξω και να πας woah wen u βλέπεις πράσινο καυτό καπνό στον αέρα

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,308
Deals
1
Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος για το τι σημαίνουν όλα αυτά, αλλά αν δεν κάνω λάθος η κύρια λειτουργική πτυχή των περισσότερων grignards είναι μια αλκυλο- ή αρυλομάδα, μαγνήσιο και ένα αλογόνο ,αλλά το βρώμιο ιδιαίτερα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Τα ιωδιούχα και τα χλωριούχα μπορούν επίσης να σχηματίσουν grignards. Έτσι, φαινυλ, τοσιλ, ξυλ, μεθυλοπροπυλοβουτυλο-ΜΑΓΝΗΣΙΟ-βρονίδιο, ιωδιούχα, χλωριούχα, φθοριούχα, αστιτίδια 🌞

Last edited: