Question αναζητάτε να κάνετε το εργαστήριο #4 μου με έλεγχο καθαρότητας % (μείωση της βλάβης);

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Θέλω να παρέχω στον καταναλωτή ένα ασφαλές εξαιρετικά σχεδόν καθαρό προϊόν αυτό το #4 chinna white έγινε φρέσκο στις προδιαγραφές μου θέλω να επαληθεύσω την ποιότητα και να διαβεβαιώσω τους μελλοντικούς πελάτες ότι είναι ελεύθερο Fent και τουλάχιστον 85% έως 98% καθαρό έβαλα τον μάγειρα να φτιάξει μια παρτίδα μόνο για μένα και σιγουρεύτηκα ότι ήταν ελεύθερο Fent οπότε χρειάστηκαν 2 εβδομάδες για να γίνει και να φτάσει στην πόρτα μου οπότε χρειάζομαι ένα εργαστήριο στις ΗΠΑ που να μπορεί να παρέχει μια έκθεση σχετικά με το % και να επιβεβαιώσει ότι είναι ελεύθερο Fent...

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ένας βασικός τρόπος δοκιμής είναι η χρήση δοκιμαστικών ταινιών για να δείτε ποιες είναι οι δραστικές ενώσεις, οι δοκιμαστικές ταινίες fent είναι αρκετά αξιοπρεπείς στην ανίχνευσή τους και οι δοκιμαστικές ταινίες που λένε OPI (οπιούχο) μερικές φορές βοηθούν στη διαφοροποίησή τους αν η ταινία fent λέει αρνητική. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, καθώς το 95%+ οποιουδήποτε οπιούχου στις μέρες μας είναι συνθετικό και το πιθανότερο είναι ότι το στοιχείο που έχετε είναι fent ή ένα ανάλογο της ισοτόνης.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,144
Deals
1
Υπάρχουν μέρη που κάνουν δοκιμές σε αυτόν τον ιστότοπο, το στέλνετε ταχυδρομικώς και το ονομάζετε κάτι που το προσδιορίζει ως δικό σας. Κοστίζει 100 δολάρια σε ένα μέρος, αλλά υπάρχουν μερικά