η γνώμη μου για τις κλωνοποιημένες CC είναι ότι είναι περίπλοκο και τεχνικά δύσκολο. διάβασα γι' αυτό για αρκετό καιρό αλλά συνειδητοποίησα ότι ίσως κάνω λάθος αλλά για να κλωνοποιήσεις μια κάρτα και να κάνεις ανάληψη χρημάτων από αυτήν χρειάζεσαι ένα λογισμικό (EMV chip reader writer software) το οποίο θα γράψει τα κλεμμένα δεδομένα από την ξένη CC σε μια καθαρή νέα κάρτα. με ένα τσιπ και ένα μαγνητικό ελατήριο τέτοιο λογισμικό είναι διαθέσιμο μόνο για τις τράπεζες και κοστίζει περίπου 30K Βρήκα στο DNM διάφορους πωλητές που προσφέρουν τέτοιο πειρατικό λογισμικό για 1k αλλά παντού συνάντησα ότι είναι απατεώνες και ότι δεν υπάρχει τέτοιο πειρατικό λογισμικό υπάρχει μόνο αυθεντικό λογισμικό με άδεια που διατίθεται για εγγεγραμμένες εταιρείες.
Κάποτε ήταν εφικτό ήταν πιο εύκολο γιατί τα δεδομένα (tarck1-3) που είναι απαραίτητα για την εγγραφή ήταν αποθηκευμένα στο μαγνητικό ελατήριο της κάρτας αλλά από τις νέες κάρτες με EMV chip είναι πιο περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο θα πρέπει να ξέρεις πως να το κάνεις και δεν το έχω δει.
για να πάρεις τα δεδομένα από μια ξένη κάρτα χρειάζεσαι ένα skimmer και ένα ψεύτικο keylogger ή μια μίνι-spycam που τοποθετείται στο ΑΤΜ και δείχνει στο pin του πληκτρολογίου για να καταγράψει το pin, υπάρχουν πολλοί πωλητές αυτής της συσκευής αλλά πολλοί από αυτούς είναι scam είναι ένα ρίσκο ένας από αυτούς είναι το
https://t.me/SKIMMINGpARTs
αλλά έχω διαβάσει επίσης ότι είναι απάτη αλλά θα μπορούσε να είναι ένα ψευδές στοιχείο από έναν ανταγωνιστή δεν ξέρω.
Σίγουρα αξίζει να το μελετήσετε προσωπικά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχουν χάκερ που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το οικονομικό σύστημα.