Question Είναι αυτός ο ιστότοπος νόμιμος;

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Απολύτως νόμιμο!

Ένας σπουδαίος προμηθευτής με καταπληκτικές τιμές, ειδικά για τα γυάλινα σκεύη

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ο ίδιος από αυτόν τον προμηθευτή, αλλά με την πρώτη ματιά φαίνονται αρκετά αξιοπρεπείς. Είναι από την Πολωνία, γεγονός που δεν με εκπλήσσει. Και αυτά τα μπουκάλια που χρησιμοποιούν τα έχω ξαναδεί. Αυτές είναι οι τυποποιημένες πολωνικές φιάλες αντιδραστηρίων καθώς και οι ευρωπαϊκές φιάλες αντιδραστηρίων ISO για τα χημικά προϊόντα ACS. Η εταιρεία έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια και δεν φαίνεται να κρύβει καθόλου τα στοιχεία επικοινωνίας ή τα στοιχεία της εταιρείας. Νομίζω ότι είναι νόμιμη.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Είναι μια 100% νόμιμη επιχείρηση και δεν υπάρχουν κωλοτούμπες :D Αυτό που μου αρέσει σε αυτούς είναι ότι προσφέρουν επιλογές παραλαβής και δεν κάνουν πολλές ερωτήσεις!

Μάλιστα πούλησαν την εταιρεία τους πριν από 2 μήνες σε άλλον πολωνό επενδυτή και τώρα εργάζονται για διεθνοποίηση, ή τουλάχιστον για να ανοίξουν περισσότερο στις ευρωπαϊκές χώρες.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Είναι ωραίο να τους βλέπουμε να επεκτείνονται. Αν και ελπίζω ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να εδρεύει στην Πολωνία, καθώς έχει αρκετά χαλαρούς νόμους για τα χημικά.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ξέρω επίσης ότι είναι νόμιμο, αλλά άκουσα ότι δεν απαντούν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τόσο εύκολα

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Προσπαθήστε να έρθετε σε προσωπική επαφή με έναν από τους υπαλλήλους τους.
Συνομιλώ με ένα μόνο άτομο από αυτή την εταιρεία και ποτέ δεν είχα προβλήματα να τους βρω, επίσης όταν ήταν επείγον και έπρεπε να είναι γρήγορο

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ο μαθητευόμενος μου μου φώναξε χθες επειδή έσπασα ένα χωνί του σεπ... Ίσως χρειαστεί να παραγγείλω καινούργιο.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Αυτό είναι απαίσιο, φίλε! Μόλις έσπασα ένα 20L 3 Neck RBF την περασμένη εβδομάδα, ξέρω το συναίσθημα

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
πραγματικά λυπάμαι που το ακούω αυτό

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ναι, φίλε, αυτό ήταν κρίμα, αλλά συμβαίνει... Συνέβη ενώ το καθάριζα :/ Ευτυχώς είχα άλλο ένα σε απόθεμα

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Τυχερός είσαι... αν υπάρχει σπασμένος λαιμός μπορεί να προσπαθήσω να τον συγκολλήσω πίσω Η υαλουργία είναι ένα χόμπι που είμαι σίγουρος ότι έχω αλλά ένα κατάλληλο φλόγιστρο οξυγόνου-αερίου είναι αυτό που μου λείπει και φυσικά σωλήνες και βάνες και εξαρτήματα. Δεν πρόλαβα καν να δοκιμάσω το 10L 3n rbf μου... Ακόμα αναρωτιέμαι ποιος είναι ο καλύτερος αυτοσχέδιος αναδευτήρας κορυφής νομίζω ότι μπορεί να πάω για ένα μίξερ κουζίνας μιας και έχει πολλά στάδια ταχύτητας και μένει αναμμένο.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ναι, ήμουν απίστευτα τυχερός που είχα άλλη μία.

Δυστυχώς το σύνολο εμφανίστηκε στο κέντρο του πυθμένα της φιάλης, οπότε υποθέτω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, σωστά; :D :D

Mhmmm, έχω δει ηλεκτρονικά μηχανήματα με κατσαβίδια να χρησιμοποιούνται για κάτι τέτοιο, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν αγοράζεις κατευθείαν έναν αναδευτήρα κορυφής;
Κοίταξε στη Vevor, προσφέρουν πολύ φτηνά τέτοια. Αν όντως θέλετε να έχετε έναν μόνο για χημικούς σκοπούς (η vevor προορίζεται για τη βιομηχανία ομορφιάς), πηγαίνετε να δείτε το sklep-chemland

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Ως θύμα του κακού εργαστηριακού εξοπλισμού της Vevor δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, μην αγοράζετε από αυτούς, τα σκουπίδια τους είναι σκουπίδια!
Πρόσφατα, αγόρασα μια αντλία κενού, όχι μόνο δεν λειτούργησε πλήρως, αλλά ήρθε και με λάδι χυμένο παντού στην αντλία κενού!
Ο μόνος λόγος που αγόρασα από αυτούς είναι επειδή είμαι ένας φτωχός αρχάριος της χημείας.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό που αγόρασα από αυτούς

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Αλήθεια; Τι αγοράσατε, αφού εγώ αγόρασα μόνο την αντλία εμβολισμού;

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Έχω επίσης το σετ των 32 τεμαχίων που είναι ιδανικό για αρχή εκτός από το γεγονός ότι έχουν όλα τα εξαρτήματα 24\40 επομένως είναι ασύμβατα με άλλα πρότυπα (29\32; 14\23; κ.λπ.), αγόρασα δύο σετ βάσεις που μαζί με τα γυάλινα σκεύη είναι αρκετά καλά για την τιμή τους, η αντλία κενού μου χρειάζεται αντικατάσταση λαδιού. Ανυπομονώ να προμηθευτώ κάποιους προσαρμογείς από 24\40 σε 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό τους...

Νομίζω ότι αυτό είναι κάπως αναμενόμενο όταν βλέπεις το εύρος των τιμών τους...μου φαίνεται λογικό ότι ένα rotovap των 1.500EUR δεν αποδίδει τόσο καλά όσο ένα των 15.000EUR

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Μπορώ επίσης να προτείνω το laboratoriumdiscounter.nl υπάρχουν εκπτώσεις 7% από YouTubers όπως το thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Το ξέρω αυτό, σας ευχαριστώ! αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν το γνωρίζουν...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Αυτό είναι τρελό, πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα χρησιμοποιώ αυτή την έκπτωση από εδώ και στο εξής