- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
Ο κύριος στόχος κάθε απατεώνα είναι να πάρει τα χρήματά σας μέσω της παράκαμψης της υπηρεσίας BB Escrow. Να θυμάστε ότι οι απατεώνες είναι πολύ δημιουργικοί και βρίσκουν εκατομμύρια λόγους για να σας πείσουν να παρακάμψετε την Escrow.
Πολύ συχνά, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τα ακόλουθα επιχειρήματα:
1. Η συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin με φοβίζει, ας έχουμε τη μισή πληρωμή σας σε μένα απευθείας και την άλλη μισή μέσω του escrow.
2. Δεν δουλεύω μέσω escrow, εκεί με εξαπάτησαν. Δεν σας συμβουλεύω και εσάς.
3. Κάνω συμφωνίες αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων κάθε μέρα. Δεν πρόκειται να παίξω με τα 100 δολάρια σας σε escrow. Είτε παραγγείλετε χωρίς escrow είτε μην σπαταλήσετε καν τον χρόνο μου.
4. Κοιτάξτε τις κριτικές μου, δεν έχει νόημα να σας εξαπατήσω. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος εδώ!
Συμπληρώστε με τις επιλογές σας στο τμήμα σχολίων, αγαπητά μέλη του φόρουμ.
Πολύ συχνά, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τα ακόλουθα επιχειρήματα:
1. Η συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin με φοβίζει, ας έχουμε τη μισή πληρωμή σας σε μένα απευθείας και την άλλη μισή μέσω του escrow.
2. Δεν δουλεύω μέσω escrow, εκεί με εξαπάτησαν. Δεν σας συμβουλεύω και εσάς.
3. Κάνω συμφωνίες αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων κάθε μέρα. Δεν πρόκειται να παίξω με τα 100 δολάρια σας σε escrow. Είτε παραγγείλετε χωρίς escrow είτε μην σπαταλήσετε καν τον χρόνο μου.
4. Κοιτάξτε τις κριτικές μου, δεν έχει νόημα να σας εξαπατήσω. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος εδώ!
Συμπληρώστε με τις επιλογές σας στο τμήμα σχολίων, αγαπητά μέλη του φόρουμ.
Last edited by a moderator: