Λοιπόν, γεια σας παιδιά! Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και συζητήσεις και χαλαρά, αξιόπιστες συνθέσεις σε πολλά φόρουμ που συζητούν τη χρήση 2 συγκεκριμένων αντιδραστηρίων, αλλά χρειάζομαι κάτι αντικειμενικό.
Ψάχνω για αυτό το "χρυσό πρότυπο" σύνθεσης που όλοι έχουν επιτυχία με τη χρήση βοροϋδρίτη νατρίου και χλωριούχου χαλκού.
Μπορώ λίγο πολύ να ακολουθήσω
BBexperts στο βίντεο του σχετικά με την αναγωγική αμίνωση; (Αυτό που περιγράφει λεπτομερώς τη χρήση NaBH4 +CuCl2 )αλλά αντ' αυτού, να χρησιμοποιήσω 2,5 DMNS ως υποκατάστατο της pN2P>αμφεταμίνης.
Θα επιτευχθεί με αυτή τη διάταξη μια σωστή αποτελεσματική αναγωγή της
2,5 dimethoxyNS> 2C-H; όσον αφορά τις διαδικασίες και τους διαλύτες).
Ποιος(-οι) διαλύτης(-ες) είναι ο καλύτερος(-οι) εδώ; Κάποιοι λένε άνυδρος. Κάποιοι έχουν νερό και αλκοόλη. Κάποιοι λένε όχι μεθανόλη. Καταλαβαίνετε πού βρίσκομαι. Το διαδίκτυο χρειάζεται μια σταθερή πρακτική επεξεργασία.
Υπάρχει μια πληθώρα συνθέσεων που "μειώνουν " τα επιχειρήματα. "Ή δοκίμασα αυτό και πήρα εκείνο. Αυτό μπορεί να δουλέψει, αλλά". Και ούτω καθεξής.
Αντικειμενικός; Όχι.
Couldni είναι τόσο ευλογημένος ώστε να ακούσει έναν ψίθυρο" τι είναι το "χρυσό πρότυπο" φιλήθηκε από τον Ιησού, χαϊδεύεται από τον Βούδα synth; "
(Παρακαλώ, όχι συνθέτες που παρενοχλούνται από τον Μορόνι εδώ παρακαλώ).
Έχω ήδη αρκετά από αυτά.
Πολλή αγάπη, φίλοι μου.
η συνεισφορά σας θα κρατηθεί με ευγνωμοσύνη.
Να προσέχετε,
JesusTits.
Ψάχνω για αυτό το "χρυσό πρότυπο" σύνθεσης που όλοι έχουν επιτυχία με τη χρήση βοροϋδρίτη νατρίου και χλωριούχου χαλκού.
Μπορώ λίγο πολύ να ακολουθήσω
BBexperts στο βίντεο του σχετικά με την αναγωγική αμίνωση; (Αυτό που περιγράφει λεπτομερώς τη χρήση NaBH4 +CuCl2 )αλλά αντ' αυτού, να χρησιμοποιήσω 2,5 DMNS ως υποκατάστατο της pN2P>αμφεταμίνης.
Θα επιτευχθεί με αυτή τη διάταξη μια σωστή αποτελεσματική αναγωγή της
2,5 dimethoxyNS> 2C-H; όσον αφορά τις διαδικασίες και τους διαλύτες).
Ποιος(-οι) διαλύτης(-ες) είναι ο καλύτερος(-οι) εδώ; Κάποιοι λένε άνυδρος. Κάποιοι έχουν νερό και αλκοόλη. Κάποιοι λένε όχι μεθανόλη. Καταλαβαίνετε πού βρίσκομαι. Το διαδίκτυο χρειάζεται μια σταθερή πρακτική επεξεργασία.
Υπάρχει μια πληθώρα συνθέσεων που "μειώνουν " τα επιχειρήματα. "Ή δοκίμασα αυτό και πήρα εκείνο. Αυτό μπορεί να δουλέψει, αλλά". Και ούτω καθεξής.
Αντικειμενικός; Όχι.
Couldni είναι τόσο ευλογημένος ώστε να ακούσει έναν ψίθυρο" τι είναι το "χρυσό πρότυπο" φιλήθηκε από τον Ιησού, χαϊδεύεται από τον Βούδα synth; "
(Παρακαλώ, όχι συνθέτες που παρενοχλούνται από τον Μορόνι εδώ παρακαλώ).
Έχω ήδη αρκετά από αυτά.
Πολλή αγάπη, φίλοι μου.
η συνεισφορά σας θα κρατηθεί με ευγνωμοσύνη.
Να προσέχετε,
JesusTits.