- Reaction score
- 0
Ψάχνω τον καλύτερο τρόπο για την εξαγωγή αποκοπής από το Meth. Πρώτη φορά σε αυτό το σπουδαίο φόρουμ, οπότε σας παρακαλώ να συγχωρήσετε οποιαδήποτε διατύπωση που δεν είναι σωστή. Δεν είναι εφικτό για μένα να παράγω το δικό μου προϊόν αυτή τη στιγμή, οπότε είμαι αναγκασμένος να πάρω ό,τι μπορώ. Έχω τα μέσα για να αγοράσω αλλά το προϊόν δεν είναι βαθμού Α. Αρχικά υποψιάστηκα ότι το cut είναι MSN αλλά πιστεύω ότι έχω να κάνω με άλλες ουσίες. Ο κύριος στόχος μου είναι να έχω ποιοτικό προϊόν. Έχω κοιτάξει και ερευνήσει και εκτός από την πλύση με ασετόν και ακόμη και τη χρήση φούρνου συναγωγής για την απομάκρυνση των εν λόγω ρύπων δεν λειτουργούν πραγματικά. Πλύθηκαν 5 oz και έχασα σημαντικό προϊόν- έμειναν 2 oz. Πιστεύω ότι ακόμη και μετά την πλύση η περικοπή είναι τόσο μακριά στο εν λόγω προϊόν που φαίνεται αδύνατο να αφαιρεθεί πλήρως. Ακόμα το προϊόν ήταν αδύναμο, προκαλεί πονοκεφάλους και πόνο στις αρθρώσεις. Ακούγεται σαν MSN ναι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι έχει κοπεί με κάτι άλλο. Οποιεσδήποτε ιδέες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι αυτό και πώς να εξαλειφθεί. Νέα κόλπα ή ιδέες θα ήταν μεγάλη. Έχω αγοράσει προϊόν από διάφορες διαφορετικές πηγές, αλλά όλα φαίνεται να είναι μολυσμένα. Είμαι περιορισμένος εδώ και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή. Θα ήθελα πολύ να παράγω το δικό μου προϊόν, αλλά απλά δεν πιστεύω ότι μπορώ να αποκτήσω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρώσω αυτό το όνειρό μου αυτή τη στιγμή. Έτσι μένω να καταστρώσω αυτό το σχέδιο για να κάνω το καλύτερο δυνατό με ό,τι είναι διαθέσιμο. Οποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί πολύ.
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.