Γεια σε όλους!!! Δύσκολο στις μέρες μας να εργαστείτε πάνω στα ναρκωτικά, η πώληση ή η μεταφορά τους μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη καθώς οι κυβερνήσεις είχαν κάνει τα χέρια τους σε

Benito

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
YEP... Η αστυνομία και η κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει τα χρήματα στην αγορά των ναρκωτικών και αποφάσισαν να τα διακινήσουν λαθραία από μόνοι τους ελέγχοντας τις μεταφορές μεταξύ των χωρών , αυξάνοντας τις περιπολίες των αστυνομικών σκαφών στη μεσογειακή θάλασσα προσποιούμενοι ότι καταπολεμούν την παράνομη μετανάστευση.
Σήμερα, είναι αδύνατο ή 85% αδύνατο να περάσεις λαθραία χασίς από το Μαρόκο στην Ισπανία.
Έχω χάσει κάποιους εκεί μέσα και σας το λέω με βάση τη δική μου εμπειρία.
Φυσικά, υπάρχουν ακόμα κάποιες οργανώσεις που το διακινούν λαθραία από το Μαρόκο, αλλά νομίζω ότι αυτές είναι μόνο οργανώσεις που έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα και που είναι πολύ κλειστές στην κυβέρνηση.
Εδώ, στη Γαλλία, στη Μασσαλία, δεν καταλαβαίνουμε πώς έρχεται το πράγμα και ποτέ δεν υπάρχει έλλειψη χασίς εδώ... το χασίς είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο και τα καταστήματα CBD είναι πάρα πολύ ανοιχτά, υποκρισία ή ετοιμάζονται να το νομιμοποιήσουν σε ένα προσεχές μέλλον....

Ψάχνω για κάποιους καλούς τρόπους να το κάνω λαθρεμπόριο από το μέρος μου στο βουνό Ketama, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένας σοβαρός μάγκας αυτή τη στιγμή, αν έχετε κάποιον, ενημερώστε με, θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και να πάμε πιο μακριά να βγάλουμε λεφτά τα επόμενα χρόνια!!!

Benito

K1tty

Vacation
Resident
Reaction score
24
Οι τύποι που φέρνουν το χασίς από το Μαρόκο αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση του Μαρόκου.
Ίσως είναι αλήθεια ότι οι μεγάλες συμμορίες δεν έχουν έλλειψη πόρων, αλλά η κυβέρνηση δεν θα είναι ανταγωνισμός για εσάς, αλλά μάλλον ένα νήμα :D