- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22
Αυτό το τμήμα του φόρουμ είναι γαμάτο lol!
Στην Καλιφόρνια, αν σας πιάσουν με μια πίπα που περιέχει "υπολείμματα" μεθαμφεταμίνης, θα σας απαγγείλουν κατηγορία για παραφαρμακευτικά προϊόντα.
Αν έχεις το errr-errrr οπουδήποτε έξω από τη φούσκα, είναι κατοχή.
Ιστορία:
Λοιπόν, ο φίλος μου έφυγε από ένα μέρος και δεν ήθελε να κουβαλάει μια σακούλα για οποιοδήποτε λόγο στην τσέπη του.
Οπότε έλιωσε μια ολόκληρη μπάλα μέσα στη φυσαλίδα πριν αρχίσει να οδηγεί.
Ξεχνάω τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στο να τον πετάξουν έξω.
Απέφυγε την παράταση και την πρόσθετη κατηγορία κατοχής επειδή την έλιωσε στην πίπα του.
Ήταν ο πρώτος μου ντίλερ και έτσι όταν τον έπιασαν, LOL, το πρόσεξα!
Ο τύπος ήταν φίλος μου - με τον ίδιο τρόπο που ο Cartman στο South Park ήταν ένα κομμάτι σκατά μαλάκα, αλλά... ήταν φίλος... είχα το σκατά και ήμουν πρόθυμος να ανεχτώ το μεγάλο του στόμα. Ας το θέσουμε έτσι. LOL.
Στην Καλιφόρνια, αν σας πιάσουν με μια πίπα που περιέχει "υπολείμματα" μεθαμφεταμίνης, θα σας απαγγείλουν κατηγορία για παραφαρμακευτικά προϊόντα.
Αν έχεις το errr-errrr οπουδήποτε έξω από τη φούσκα, είναι κατοχή.
Ιστορία:
Λοιπόν, ο φίλος μου έφυγε από ένα μέρος και δεν ήθελε να κουβαλάει μια σακούλα για οποιοδήποτε λόγο στην τσέπη του.
Οπότε έλιωσε μια ολόκληρη μπάλα μέσα στη φυσαλίδα πριν αρχίσει να οδηγεί.
Ξεχνάω τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στο να τον πετάξουν έξω.
Απέφυγε την παράταση και την πρόσθετη κατηγορία κατοχής επειδή την έλιωσε στην πίπα του.
Ήταν ο πρώτος μου ντίλερ και έτσι όταν τον έπιασαν, LOL, το πρόσεξα!
Ο τύπος ήταν φίλος μου - με τον ίδιο τρόπο που ο Cartman στο South Park ήταν ένα κομμάτι σκατά μαλάκα, αλλά... ήταν φίλος... είχα το σκατά και ήμουν πρόθυμος να ανεχτώ το μεγάλο του στόμα. Ας το θέσουμε έτσι. LOL.