Αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών

vanderchemi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Το Spotify μου έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό και θέλω μερικές νέες ιδέες. Μου αρέσει πολύ το "Aegian Sea" από τους Aphrodite's Child. Αυτό το τραγούδι πάντα γρατζουνάει το τέλειο σημείο στο μυαλό μου. Επίσης το "Space Child" (UFO) και το "Marooned" (Pink Floyd).

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
261
Oh man....Αγαπημένο όλων των εποχών; Αυτό εξαρτάται από την ημέρα που με ρωτάτε.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
Συμφωνώ απόλυτα xD

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
Πραγματικά δεν μπορώ να πω ποιο είναι το αγαπημένο μου όλων των εποχών, προσωπικά αυτό αλλάζει πολύ γρήγορα και συχνά xD Αλλά μπορώ να πω το αγαπημένο μου είδος. Goa trance, atm ο αγαπημένος μου παραγωγός είναι ο Crocoloko

LLFire

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Το αγαπημένο μου τραγούδι αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή μου, αλλά μπορώ να σας πω ότι το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το to pimp a butterfly.

vanderchemi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Μου αρέσει ειλικρινά να ακούω τις σκέψεις όλων σχετικά με αυτή τη θέση- ελέγχω τις συστάσεις σας στο Spotify και προσπαθώ να δω την άποψή σας. Οι Pink Floyd θα είναι πάντα η ρίζα μου, αυτή τη στιγμή, έχω εμμονή με τη συναυλία τους ζωντανά στην Πομπηία, συγκεκριμένα: "Careful with That Axe, Eugene", "Echoes" και "A Saucerful of Secrets".