Question Εξαγωγή βάσης αμφεταμίνης (Α-έλαιο) από ρούχα - χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Γεια σε όλους,

Χρειάζομαι επειγόντως μια συμβουλή από έναν χημικό.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης από το παραγγελθέν Α-έλαιο ο πωλητής δεν σφράγισε σωστά τη συσκευασία, οπότε όλο το υγρό
εξαπλώθηκε μέσα στη συσκευασία. Ως stealth, τα ρούχα επανασυσκευάστηκαν και αυτό είναι τώρα εμποτισμένο με όλο το λάδι. Είναι μεγάλη ποσότητα, οπότε χρειάζομαι επειγόντως συμβουλή αν είναι δυνατόν να βάλω τα ρούχα σε λουτρό ισοπροπανόλης για να διαλυθεί το λάδι και να αφήσω στη συνέχεια την ισοπροπανόλη να εξατμιστεί .
Μπορεί να γίνει αυτό ή υπάρχουν ακόμα πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να διαλυθεί το λάδι από τα ρούχα και πάλι όσο το δυνατόν καλύτερα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Mr.Magic

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, μουλιάστε, πιθανές χρωστικές ουσίες θα έρθουν μαζί του, κανένα πρόβλημα , πλύνετε/αποστάξτε το
μπορείτε να με ξεπληρώσετε σταματώντας να το αποκαλείτε "Α-έλαιο" , παρακαλώ, σας ευχαριστώ

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντησή σας. Θα το δοκιμάσω με αυτόν τον τρόπο.

Αμφεταμίνη ελεύθερη βάση, το ξέρω. Οι παλιές συνήθειες είναι δύσκολες.:)

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Το αποσταγμένο απομεταλλωμένο νερό που μουλιάζει και καίει το νερό και σας μένει λάδι/ενεργό είναι ο ευκολότερος τρόπος που έχω βρει

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
δεν θα μπορούσε να γίνει απόσταξη με ατμό του πετρελαίου σε κάποιο βαθμό;

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια μέθοδος.

Έχω ήδη χρησιμοποιήσει τον τρόπο με το IPA. Θα μπορούσα να μουλιάσω μόνο ένα μέρος, επειδή χρειάζομαι σημαντικά περισσότερο IPA και θέλω να επαναλάβω τη διαδικασία 1-2 φορές, ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν λιγότερο στα ρούχα. Αρκεί να αφήσω το δοχείο ανοιχτό για 1-2 μέρες ώστε να εξατμιστεί το IPA ή έχει περισσότερο νόημα να πάρω μια μεγάλη φιάλη με στρογγυλό πάτο και να τη ζεστάνω σε λουτρό ή θερμαντήρα μέχρι να εξατμιστεί το IPA και να μείνει η ελεύθερη βάση στη φιάλη;

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Μην το αφήσετε στον αέρα, θα χάσετε τη βάση και το sol θα είναι κόκκινο. δοκιμάστε να καταβυθίσετε με το IPA μέσα σε αυτό, αν είναι πολύ αραιό τότε μπορείτε να εξατμίσετε για λίγο και να καταβυθίσετε αμέσως μετά.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Αν σας καταλαβαίνω σωστά, η ελεύθερη βάση στο διάλυμα με IPA θα πρέπει να καθιζάνει στον πυθμένα ως ίζημα, σωστά;
Κοσκινίζω το IPA μέχρι να μείνει μόνο η ελεύθερη βάση; Σε περίπτωση που πρέπει να εξατμίσω ένα μέρος, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω μαγνητικό αναδευτήρα αντί για ανοιχτή φλόγα για να εξατμίσω πιο απαλά; Προτιμώ να κάνω μια ερώτηση παραπάνω από το να καταλήξω με μια βάση που είναι άχρηστη.^^

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Όχι, είναι υγρό και θα είναι σε ομοιογενές διάλυμα.

Για την εξάτμιση δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το έχω κάνει ατμοσφαιρικά ή τουλάχιστον σκόπιμα