Question Το υγρό ταρίχευσης σας φτιάχνει;

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Πόσο διαρκεί ένα υψηλό επίπεδο;

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Ας το ονομάσουμε φορμαλδεΰδη, για να μην υπάρχει ασάφεια. Ναι. Σίγουρα σε φτιάχνει. Έχω λίγο στο σπίτι αλλά αρνούμαι να το δοκιμάσω γιατί ξέρω έναν τύπο που παραλίγο να πεθάνει από το κάπνισμα. Τον πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να αναπνέει. Έδωσα στον έμπορο μεθαμφεταμίνης μου 15ml σε ένα μικρό βάζο "για τον πατέρα του" είπε. Το πήγε στο μοτέλ με τις κατσαρίδες και το πούλησε όλο μέσα σε μια ώρα. Βούτηξε τσιγάρα. Μου έφερε πίσω 50 δολάρια και ήθελε άλλο ένα, αλλά αυτοί είναι 60χρονοι άνδρες και ένας από αυτούς θα καταλήξει να πεθάνει, οπότε του είπα ότι ίσως του πουλήσω λίγο από το επόμενο λίτρο. Το χρειάζομαι για να φτιάξω μεθυλαμίνη ούτως ή άλλως.
Μπορείς να φτιαχτείς και από το φρέον, αλλά και αυτό θα σε σκοτώσει.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Είμαι επίσης διαβάσει, τι μπορείτε να εξαγάγετε PCP από, αγρότες φυτοφάρμακο, αλλά δεν είναι εύκολο να βρει,.Νομίζω ότι στις ΗΠΑ δαντέλα τσιγάρα σε PCP υγρό, αλλά που ονομάζεται επίσης αυτό το υγρό ταρίχευσης.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Υπάρχει ένα ζιζανιοκτόνο που είναι κατά κύριο λόγο μεθυλαμίνη, είναι στρογγυλό, αλλά ένας παλιός τύπος. Αν υπήρχε ένα φυτοφάρμακο που είχε pcp θα το ήξερα, έχω περάσει 100 ώρες ψάχνοντας για πρόδρομες ουσίες και ναρκωτικά σε οικιακά προϊόντα. Το αποκαλούν "υγρό" τσιγάρο. Είναι φορμαλδεΰδη. Δεν είναι μόνο υγρό ταρίχευσης αλλά χρησιμοποιείται εκτενώς στην ταριχευτική. Δεν υπάρχει υγρό ταρίχευσης με PCP. Η φορμαλδεΰδη είναι ένα χρήσιμο αντιδραστήριο στην παραγωγή πολλών ναρκωτικών και πρόδρομων ουσιών. Έχει πολλές ονομασίες. Formalin, paraformaldehyde είναι παρόμοια,formality, methanal (όχι μεθανόλη)methyline oxide, paraform και 10 άλλα πράγματα. Είναι HCHO και είναι παρόμοια στη δομή με την ακετόνη ( ένας άνθρακας με w υδρογόνα και ένα οξυγόνο με διπλό δεσμό στην κορυφή, μια αλδεΰδη)

• Like
Reactions: vis