Question Αγοράζοντας χημικές ουσίες σε αυτό το φόρουμ: Νεκρές σταγόνες Πιθανές / Συνιστώμενες ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
οπότε για προφανείς λόγους im δεν θα παραγγείλω πρόδρομες χημικές ουσίες στη διεύθυνση του σπιτιού μου, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς αυτών των ενώσεων.
Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή οι νεκρές αποστολές; όπως καταλαβαίνω ότι η παραγγελία πιθανόν να μην χωράει σε ένα συνηθισμένο γραμματοκιβώτιο. σημαίνει ότι η ταχυδρομική υπηρεσία θα την αφήσει απλά στην εξώπορτα; ή χρειάζεται υπογραφή;

Χαιρετισμούς, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,829
Deals
666
Όλα εξαρτώνται από τον πωλητή, αν είναι πρόθυμος να παραδώσει την παραγγελία με αυτόν τον τρόπο, τότε γιατί όχι.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Δεν είναι καλύτερα να στείλετε σε ένα κατάστημα δεμάτων με ψεύτικο όνομα και διεύθυνση;
Επίσης, θα μπορούσατε να αλλάξετε το κατάστημα δεμάτων ή το ντουλάπι μετά την παραγγελία, τουλάχιστον εκεί που μένω εγώ μπορούμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση πριν φτάσει η παραγγελία, το μέγιστο που θα γνωρίζει ο πωλητής για εσάς είναι η χώρα.
Εκεί που ζω στην Ευρώπη έχω επίσης τη δυνατότητα να παραλάβω με courier, π.χ. DHL, και αφού φτάσει η DHL θα παραδώσει σε μια άλλη εταιρεία που θα βάλει το πακέτο μου σε ένα ανώνυμο ντουλάπι στην πόλη που θα επιλέξω την προηγούμενη μέρα, αλλά υπάρχουν μέγιστες διαστάσεις για το κουτί. Και νομίζω ότι δεν θα έστελναν επικίνδυνα χημικά όπως ασετόν ή φορμαμίδιο σε ένα κατάστημα δεμάτων.
Πιστεύετε ότι η αποστολή σε καταστήματα δεμάτων είναι επικίνδυνη;

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Εξαρτάται από το αν πρέπει να πληρώσετε φόρο εισαγωγής, δεν τον αφήνουν αν δεν είστε στο σπίτι. Ακόμη και όταν γράφετε ένα σημείωμα, δεν το αφήνουν.
Ας πούμε ότι ο αποστολέας χρησιμοποιεί ups για την αποστολή, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα επίσημο σημείο συλλογής ups και όταν παραλάβετε το προϊόν σας πρέπει να πληρώσετε το φόρο εκεί.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Με εξαπάτησαν για 1,5 κιλό P2NP 400 δολάρια που έφυγαν

Wickr: [email protected]

Telegram: @discreetonly

είναι δύσκολο να βρείτε πού να τοποθετήσετε αυτές τις πληροφορίες στο φόρουμ, έτσι ώστε οι άλλοι να μην παραγγείλουν εκεί για να

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Οι νεκρές σταγόνες είναι μια εξαιρετική επιλογή η οποία θα εξαρτηθεί από το αν ο πωλητής είναι αρκετά αξιόπιστος για να το κάνει και αρκετά επαγγελματίας ώστε να παρέχει πλήρη απόδειξη της διαδικασίας παράδοσης.
Η νεκρή παράδοση θα πρέπει επίσης να γίνεται πάντα με τη χρήση υπηρεσιών μεσεγγύησης με σαφείς όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις πολιτικές επιστροφής και επαναποστολής.