Question Σπασμένος συμπυκνωτής

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ξέρει κανείς κάποιον στο Ηνωμένο Βασίλειο που διορθώνει τον εργαστηριακό εξοπλισμό, καθώς ο μεγάλος συμπυκνωτής και οι συνδέσεις απόσταξης κλάσματος μου έχουν αρρωστήσει AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Μπορείτε σίγουρα να τα αγοράσετε φθηνότερα από την Κίνα. Πήρα έναν ωραίο συμπυκνωτή ahlihn για 20 δολάρια από το Amazon που αποστέλλεται δωρεάν από την Κίνα. 3 λαιμό 500ml rbf, $25 έχετε παιδιά πήρε Amazon;

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ναι, αλλά όχι φθηνά πράγματα όπως αυτό φτάνει έσπασε μάλλον να τα διορθώσετε tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Ήταν από μια "αξιόπιστη " εταιρεία, κοίταξα το ιστορικό μου, ήταν η Deschem. Ήταν απίστευτα καλά συσκευασμένο. Μέσα σε ένα κουτί από φελιζόλ που είχε φτιαχτεί γι' αυτό και ήταν πολύ χοντρότοιχο και πολύ πυκνό, σε ένα κουτί από χαρτόνι που ταίριαζε τέλεια και στη συνέχεια συσκευάστηκε με φιστίκια σε ένα άλλο κουτί από χαρτόνι. Θα μπορούσα να έχω φωτογραφίες, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να το σπάσω. Δεν νομίζω ότι 2 χτυπήματα με ένα κασμά 8 λιβρών θα μπορούσαν να το σπάσουν , αλλά μπορώ να σπάσω και τις δύο πλευρές ενός τοίχου από μπλοκ με το ίδιο

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Έχετε έναν σύνδεσμο για το κατάστημά του στο Amazon plz

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Dammm 3lt $89 δολάρια που είναι σαν £70 να είναι haa 200+ στο eBay uk cheers

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Είναι επίσης αρκετά αξιοπρεπή γυάλινα σκεύη. το μόνο καλύτερο που έχω είναι το Pyrex ή το kimax. Αυτό είναι το καλύτερο κινέζικο υλικό που έχω. Μόλις αγόρασα μια νέα πλάκα ανάδευσης. Στο παλιό μου, το θερμαντικό στοιχείο κάηκε στα 2. Αφού έψαξα πολύ και σκληρά πήρα ένα Vevor 500w θέρμανσης με αισθητήρα και οθόνη lcd και είναι PID οπότε γυρίζω το κουμπί μέχρι να μου πει τη θερμοκρασία που θέλω και φεύγω. Ήταν $140 ή $150.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
That's grate it's even free delivery aswell to uk goin to dm him with my list 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
αν είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας , θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια εποξειδική κόλλα γυαλιού υψηλής θερμοκρασίας, να έχετε κατά νου να είναι ειδικά για εφαρμογή σε υψηλές θερμοκρασίες.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα αλλά δεν ήμουν τόσο σίγουρος probs ακόμα φρένο lol