Αληθινή ιστορία. Έμεινα σε ένα τοπικό ξενοδοχείο ένα ζευγάρι νύχτες περίπου πριν από ένα χρόνο. μια αρκετά μεγάλη αλυσίδα, μερικές εκατοντάδες δωμάτια, εσωτερική / εξωτερική πισίνα σάουνα κ.λπ., ΟΛΗ τη νύχτα, κάθε μισή ώρα περίπου, σαν ρολόι, ξεκινώντας περίπου στις 2:00 π.μ. και τελειώνοντας στις 6:00 π.μ., :το δωμάτιο δίπλα μου θα τραβήξει το καζανάκι της τουαλέτας περίπου 5 φορές στη σειρά και θα μυρίσω υδροχλωρικό οξύ ή όποια μυρωδιά βγάζει, άσχημα! Προσπάθησα να ερευνήσω και συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε κανένα δωμάτιο δίπλα μου! Tα φυλλάδια είχαν τη διάταξη ολόκληρου του ξενοδοχείου και απλά δεν υπήρχε πόρτα εκεί και η επόμενη πόρτα άξιζε 2 πόρτες, στο τέλος του διαδρόμου. Σε ολόκληρο το ξενοδοχείο ήταν το μόνο μέρος που δεν ήταν σε μια σπονδυλωτή μέτρηση τύπου μεταξύ των θυρών. Η θεωρία μου είναι ότι περνούσαν ένα σωλήνα από την τουαλέτα για να βγάλουν τις αναθυμιάσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μια εσωτερική επιχείρηση που γίνεται εκεί. Μόνο κάποιος που έμενε ξύπνιος όλη νύχτα κάθε βράδυ και έτυχε να βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο θα το είχε προσέξει.