- Language
- 🇵🇱
- Reaction score
- 5
Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι για τη γνώμη σας ως πιο έμπειρη ομάδα. Θα γλιτώσω την ιστορία με τον φίλο που μου ζήτησε να κάνω αυτή την ερώτηση και θα ξεκινήσω με τα γεγονότα: όντας 30 ετών, με ένα σκύλο και κάποια χρήματα από την ενοικίαση ενός διαμερίσματος κάθε μήνα, αλλά επικείμενη ποινή 5-6 ετών, δεν πρόκειται να εγκαταλείψω αυτό που μου αρέσει δηλαδή, εκτός από τον σκύλο, να ξαναπαίξω χημικό. Είμαι ενήμερος για τα πάντα κ.λπ. Η ερώτηση αφορά μια υποθετική στιγμή, σε λίγους μήνες, που θα οδηγώ προς το ηλιοβασίλεμα με χαμόγελο στα χείλη και χρήματα για μια καλή αρχή Ποια χώρα θα επιλέγατε και τι θα προσέχατε κατά την επιλογή; Ζω στην Ευρώπη, στην Πολωνία, κατά τη γνώμη μου η Ασία θα είναι η ασφαλέστερη. Το να ζεις στην άκρη του κόσμου, χωρίς ηλεκτρονικά, μεγαλοπρέπεια και όλες τις υπόλοιπες αηδίες, που ο δυτικός πολιτισμός θεωρεί το μεγαλύτερο επίτευγμα, θεωρητικά είναι συν για μένα. Δεν θα πετάξω άλλες σκέψεις για να μην υποδείξω κανέναν. Παρά τον ενθουσιασμό, η κοινή λογική και τα γεγονότα εξακολουθούν να είναι τα πιο σημαντικά