Question Αμφεταμίνη υψηλή διαβρωτική με ελαφρώς κόκκινο άγγιγμα

aktor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας, έχω λίγη αμφεταμίνη και είναι πολύ διαφορετική από ό,τι είχα δει ποτέ, είναι πολύ διαβρωτική και χρειάζεται αιώνες για να στεγνώσει.
καίει πάρα πολύ καιρό και μυρίζει λίγο άσχημα δύσκολο να το περιγράψω, λειτουργεί τέλεια αλλά το κάψιμο είναι πολύ άσχημο, νομίζω ότι το pH είναι πολύ υψηλό.
αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τη χημεία, έχει κανείς μια ιδέα τι συμβαίνει με αυτό ή πώς μπορώ να το βρω, συγγνώμη για την κακή περιγραφή αλλά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα.

Bigballen

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Αν και κανονικά συμφωνώ, η μεθαμφεταμίνη έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι ο ενισχυτής

• Like
Reactions: vis

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
154
Το PH της αμφεταμίνης σας είναι πολύ χαμηλό και η αμφεταμίνη είναι πολύ διαβρωτική και απέκτησε αυτό το κόκκινο χρώμα, Βασικά ο χημικός δεν το πήρε σωστά και μείωσε δραστικά το pH κατά τη θείωση της ελεύθερης βάσης και γι' αυτό έχει αυτό το επιθετικό χρώμα και μυρωδιά, όλα αυτά οφείλονται στον κακό σχηματισμό θειικών αλάτων και στην υπερβολική ποσότητα οξέος. (Το σουλφατάρ δεν επιτρέπει λάθη). Απλά αποφύγετε να καταναλώσετε το υπεροξειδωμένο προϊόν που έχετε γιατί αλλιώς είναι εύκολο να βλάψετε τον οργανισμό σας με αυτή την ταχύτητα.