- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 32
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καθόλου σε αυτό το θέμα; Ιδανικά θα έψαχνα για μισό κιλό - 1 κιλό αλλά τότε θα χρειαζόμουν και νιτρομεθάνιο, πιστεύω και αν αγοράζω νιτρομεθάνιο, θα πρέπει να πάρω και λίγο νιτροαιθάνιο οπότε αν μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά τα χημικά μπορείτε να μου δώσετε ένα buzz...ή dm
Είμαι στη διαδικασία να προσπαθήσω να φτιάξω θειικό αιθυλεστέρα νατρίου και περιμένω το νιτρώδες νάτριο στο ταχυδρομείο.
Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε το νιτρώδες νάτριο με ένα άλλο νιτρώδες μέταλλο; Έχω πολλά νιτρώδη ασβέστιο που χτυπάει γύρω - λέω χτυπάει γύρω, το έκανα σε ένα rxn διπλής εκτόπισης, αλλά και πάλι - είναι εκεί lol
Είμαι στη διαδικασία να προσπαθήσω να φτιάξω θειικό αιθυλεστέρα νατρίου και περιμένω το νιτρώδες νάτριο στο ταχυδρομείο.
Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε το νιτρώδες νάτριο με ένα άλλο νιτρώδες μέταλλο; Έχω πολλά νιτρώδη ασβέστιο που χτυπάει γύρω - λέω χτυπάει γύρω, το έκανα σε ένα rxn διπλής εκτόπισης, αλλά και πάλι - είναι εκεί lol