Question 4 Τιμή φθοριοαμφεταμίνης;

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Ο τίτλος τα λέει όλα.

Για ποιο λόγο λειτουργεί το 4FA στον σκοτεινό ιστό; Ανά γραμμάριο, και ανά κιλό, εάν είναι διαθέσιμο.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
315
Deals
1
Δεν το έχω δει ποτέ στην DW

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Αυτό αποτελεί έκπληξη, αλλά όχι και απόλυτη έκπληξη υποθέτω.

Αν έχετε δει κάποια τιμή, τι έχετε δει;

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Η εύρεσή του θα είναι πολύ δύσκολη και επιπλέον δεν θα είναι φθηνή. Πίσω όταν το 4fa ήταν νόμιμο οι πωλήσεις mdna μειώθηκαν και αυτό βασικά χρησιμοποιούνταν από όλους... επίσης όποτε το παίρνω, είναι απαίσιας ποιότητας. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το καζίνο Chem που έχω ακούσει πουλάει καλής ποιότητας 3fa, ωστόσο υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορείτε να αγοράσετε dopek.com

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να βρεθεί, εκτός από την πιθανή δίωξη βάσει του ομοσπονδιακού νόμου περί αναλόγων. Αυτός ισχύει, και νομίζω ότι είναι αρκετά γενναιόδωροι με τον τρόπο άσκησης της δίωξης. Έκαναν ένα άτομο πραγματικά κακό, είπαν ότι ουσιαστικά έπρεπε να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν για ανθρώπινη χρήση, και αυτό βοήθησε να τον τσουβαλιάσουν.

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Επειδή οι Ολλανδοί το χρησιμοποίησαν αυτό και σταμάτησαν να χρησιμοποιούν το xtc... το xtc.είναι τεράστιο εδώ οπότε όταν το à drug το ξεπερνά σε δημοτικότητα παίρνει έναν τόνο.τύπου... για τον ίδιο λόγο που το à pvp είναι δυσεύρετο

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Επίσης, έχω δει 4 φθοροφαινυλακετόνη προς πώληση σε κάποιες ιστοσελίδες, ήταν πολύ φθηνή, οπότε αν υποθέσουμε ότι ήταν πραγματική, εξακολουθώ να μην βλέπω κανέναν άλλο λόγο εκτός από την αναλογική πράξη που δεν είναι κοινή.