- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Ahoj všichni, jsem relativně nová osoba v oblasti výroby léčiv a díky úžasným, velkorysým odborníkům na tomto fóru, kteří
-mi věnovali svůj čas zcela zdarma
-odpověděli na všechny mé hloupé otázky
se mi podařilo úspěšně vyrobit 4MMC pomocí rozpouštědla NMP!
Zvláštní poděkování patří @G.Pattonovi a další čestné uznání prodejci na tomto fóru @Constantylious777, který mi poskytl všechny chemikálie.
Celkově děkuji G. Pattonovi, Williamu Damplierovi a zmíněnému prodejci.
Přiložil jsem všechny obrázky mého postupu a toho, co jsem skončil, a jsem nesmírně spokojený a dostal jsem spoustu dobrých ohlasů na můj produkt
Zde je odkaz na hlavní článek, který mi pomohl udělat kouzlo!
Nemůžu vám dostatečně poděkovat a omlouvám se, že jsem tak stručný, jen jsem chtěl přejít rovnou k věci, že za vás ručím!
-mi věnovali svůj čas zcela zdarma
-odpověděli na všechny mé hloupé otázky
se mi podařilo úspěšně vyrobit 4MMC pomocí rozpouštědla NMP!
Zvláštní poděkování patří @G.Pattonovi a další čestné uznání prodejci na tomto fóru @Constantylious777, který mi poskytl všechny chemikálie.
Celkově děkuji G. Pattonovi, Williamu Damplierovi a zmíněnému prodejci.
Přiložil jsem všechny obrázky mého postupu a toho, co jsem skončil, a jsem nesmírně spokojený a dostal jsem spoustu dobrých ohlasů na můj produkt
Zde je odkaz na hlavní článek, který mi pomohl udělat kouzlo!
Syntéza mefedronu (4-MMC) v rozpouštědle NMP.Vevelkém měřítku.
Reakční schéma: Reagencie: (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-methyl-2-pyrrolidon (NMP; cas 872-50-4) - 20 l; 40% roztok methyl-aminu (cas 74-89-5) - 8 l; benzen - 20 l; aceton - 30 l; roztok kyseliny chlorovodíkové (HCl 36%) ~ 1,5 l; destilovaná voda - 20 l;...
bbgate.com
Nemůžu vám dostatečně poděkovat a omlouvám se, že jsem tak stručný, jen jsem chtěl přejít rovnou k věci, že za vás ručím!