Hej, bratře, chci práci! Jsem ochotný vytvářet videa, na kterých syntetizuji a používám různé léky s použitím své skutečné tváře. žádám tě pouze o poskytnutí laboratorního nádobí, chemikálií a zaplacení za každé video, na kterém úspěšně syntetizuji zamýšlený lék. Chci být veřejnou tváří vzpoury proti současným drogovým zákonům. Před několika lety jsem přišel o nohu kvůli krevní sraženině a od té doby nikdy neopouštím svůj domov, což je mobilní dům uprostřed ničeho na 4,5 akru soukromého pozemku, který vlastním. Domnívám se, že skutečnost, že nikdy neopouštím svůj domov, v kombinaci s faktem, že všechny drogy, které syntetizuji, jsou určeny pro mou soukromou potřebu, by způsobila, že by orgány činné v trestním řízení nebyly schopny získat důkazy, které potřebují k tomu, aby někdy přiměly soudce podepsat příkaz k prohlídce, i kdyby zjistili, kdo vlastně jsem! A mám v plánu vyříznout v podlaze svého přívěsu díru a do ní umístit sud Steele, naplněný do poloviny pytlíky s červeným fosforem, a veškeré své laboratorní nádobí a drogy mít neustále rozložené na stole, připravené k tomu, aby byly v okamžiku zameteny do sudu a následně zapáleny světlicí! Zkuste získat důkazy z mé improvizované spalovny, to asi ne! Když k tomu připočtu, že budu zabarikádovaný ve svém domě, takže násilné vniknutí bude otázkou proříznutí zdi, takže mě nikdy nepřekvapí příkaz k domovní prohlídce, věřím, že budu v bezpečí před trestním stíháním. Byl bych ochoten živě přenášet sebe a svou laboratoř 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a pokud by mě policie někdy přepadla a přišla s nulovým fyzickým důkazem, který by mohla použít proti mně, věřím, že video, na kterém se zbavuji své laboratoře a pak mi je doručen příkaz k prohlídce, by bylo internetovým zlatem! A samozřejmě bych neustále děkoval BB za poskytnutí veškerého laboratorního nádobí, chemikálií a drog, které jsem ve svých videích použil. Sponzorováním mé malé demonstrace opravdu nemůžete ztratit! Co myslíte, máte zájem?